«Επιστροφή στις ρίζες» της ΝΔ, μετά το αποτέλεσμα «χαστούκι», ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Εδώ και καιρό έκρουε το καμπανάκι του κινδύνου

Must Read

Καθαρά κάτω από το 30% θα είναι το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές, καταρρίπτοντας τον εκλογικό στόχο που είχε θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και γι’ αυτό έτρεχε σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη έχουν αρχίσει τα εσωκομματικά όργανα με τον Νικήτα Κακλαμάνη να ζητάει «επιστροφή στις ρίζες» της ΝΔ, καθώς εδώ και καιρό ο «Νέστορας» του κόμματος έκρουε το καμπανάκι του κινδύνου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΣΙΟΝΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΆ ΆΚΟΥ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ

  2. Γειά σου ΝΙΚΉΤΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΆ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΝΤΗΛΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΤΗ ΝΔ#ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ#ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This