Ιστορική συντριβή της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Must Read

Επειδή πολλά ακούμε περί θριάμβου της ακροδεξιάς στις πρόσφατες ευρωεκλογές, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Η ευρωπαΐκή ακροδεξιά συνετρίβη χθες από τους λαούς της Ευρώπης. Όλα αυτά τα πολιτικά απολειφάδια που με την βοήθεια πολυεθνικών φόρεσαν το χιτλερικό μουστάκι και ήθελαν να οδηγήσουν την γηραιά ήπειρο σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, πήραν ένα σκληρό μάθημα από τους λαούς. Από την Ούρσουλα, μέχρι τον Μητσοτάκη.

Όσοι νεκρανάστησαν τον ναζισμό με πρόσχημα τον Πούτιν, ισοπεδώθηκαν. Από τον Μακρόν που ήθελε να στείλει ευρωπαϊκό στρατό στην Ρωσία για πρώτη φορά μετά το 1943, έως την Μπέρμποκ η οποία καμαρώνει για τον ναζιστή παππού της και ήθελε να ενισχύσει τους φυσικούς του συμμάχους, αυτούς της δυτικής Ουκρανίας που πρωταγωνίστησαν στο Ολοκαύτωμα. Αυτοί που αποθέωσαν το τάγμα Αζόφ, το οποίο διαδήλωνε υπέρ της Χρυσής Αυγής, είναι οι πραγματικοί εκφραστές της Ακροδεξιάς…

Όλοι αυτοί που αναβίωσαν τον αντισημιτισμό στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από το Βερολίνο μέχρι το Παρίσι, επιτρέποντας σε χιλιάδες ισλαμοφασίστες – γνήσιους απογόνους των ναζί να μετατρέψουν τις γειτονιές σε εκκολαπτήρια μισάνθρωπων, αφανίστηκαν εκλογικά. Τι σύμπτωση, όλοι αυτοί λατρεύουν τον Ερντογάν, τον φυσικό συνεχιστή του Χίτλερ, ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ασφαλής στην πόλη του!

Αυτοί που επέτρεψαν τον αποκεφαλισμό δημοσιογράφων, σκιτσογράφων, καθηγητών, ραβίνων και των παιδιών τους στις ευρωπαϊκές πόλεις, έλαβαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητοι.

Οι εραστές μίας νέας «επιχείρησης Μπαρμπαρόσα», οι πραγματικοί εκφραστές της ακροδεξιάς δηλαδή, είναι οι μεγάλοι ηττημένοι των ευρωεκλογών. Οι λαοί διατυμπάνισαν πως θέλουν ειρήνη στην Ευρώπη, ειρήνη στην πόλη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΚΡΎΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΉ ΑΡΙΘΜΌ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ 60% ΑΠΟΧΗ ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΊΝΑΙ 16%ΜΕ ΑΥΤΌ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ 158 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΆΡΤΕ ΧΑΜΠΆΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΑΙΣΧΡΕΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This