Μεγάλη μέρα για την Ευρώπη με παραφωνία… την Ελλάδα

Σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι πολίτες βροντοφώναξαν ότι δεν θέλουν άλλη παράνοια. Υπερψηφίζοντας τα κόμματα της εθνοκεντρικής ή ταυτοτικής Δεξιάς, πάτησαν φρένο στην εθνοαποδόμηση

Must Read

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ο Γιώργος Χαρβαλιάς είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, εξειδικευμένος σε θέματα γεωστρατηγικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη. Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό κύκλο σπουδών του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ηταν μια ιστορική μέρα η χθεσινή για την Ευρώπη των Εθνών, της ατομικής αξιοπρέπειας και του ανθρώπινου πολιτισμού. Οι λαοί της γηραιάς ηπείρου αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια τους, με θλιβερή παραφωνία την Ελλάδα όπου αποδεικνύεται ότι ένα 15% του εκλογικού σώματος (κομματόσκυλα, ευνοημένοι, υπνοβάτες που νομίζουν ότι ψηφίζουν Ν.Δ. και κάθε λογής φανατικοί… πελάτες της οικογένειας Μητσοτάκη) προσέρχεται ευλαβικά στην κάλπη, ενώ οι υπόλοιποι πάνε για μπάνιο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι πολίτες βροντοφώναξαν ότι δεν θέλουν άλλη παράνοια. Υπερψηφίζοντας τα κόμματα της εθνοκεντρικής ή ταυτοτικής Δεξιάς, πάτησαν φρένο στην εθνοαποδόμηση και επιχείρησαν να σταματήσουν την «τρελή» πορεία προς μία παγκόσμια πυρηνική σύρραξη. Ηδη η καρέκλα του «αποσταθεροποιημένου» Μακρόν τρίζει επικίνδυνα.

Αλλά και στην πλειονότητα των ιστορικών ευρωπαϊκών χωρών η συντριπτική επικράτηση των «ακροδεξιών» ή «εθνολαϊκιστών» πολιτικών, όπως αρέσκεται να ονομάζει τους εκπροσώπους της πατριωτικής πτέρυγας των Κοινοβουλίων, η διεθνής συστημική ελίτ αποτρέπει την πορεία προς τα βράχια, επαναφέροντας σε ορθές συντεταγμένες τη χαλασμένη πυξίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τα χθεσινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών ορθώνουν τείχος στην αθρόα λαθρομετανάστευση που απειλεί να αλλάξει την πληθυσμιακή σύσταση της γηραιάς ηπείρου, βάζει πάγο στην αδρά επιδοτούμενη ψύχωση του woke δικαιωματισμού και, βεβαίως, ανακόπτει την τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με κατασκευασμένο εχθρό τη Ρωσία του Πούτιν και μεθαύριο ένας Θεός ξέρει ποιον άλλον.

Η χθεσινή ετυμηγορία των λαών της Ευρώπης υπήρξε πραγματικά κοσμοϊστορική. Γιατί, παρά τον ανελέητο βομβαρδισμό με fake news και την γκεμπελική προπαγάνδα αναβίωσης των ψυχροπολεμικών στερεότυπων για τους «κακούς Ρώσους» που ετοιμάζονται να μας πάρουν τα σπίτια, οι λαοί δεν έπεσαν στην παγίδα. Οι σώφρονες Ευρωπαίοι που ψήφισαν τα κόμματα της εθνικής ταυτότητας γνωρίζουν καλά ότι η απειλή για την Ευρώπη δεν είναι ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα. Είναι το ριζοσπαστικό Ισλάμ που έχει ήδη διαβεί τις πύλες της Εσπερίας με τον ανεξέλεγκτο λαθροεποικισμό.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες λοιπόν αποφάσισαν να ξαναπάρουν πίσω τις ζωές τους και να γλιτώσουν από το γερμανοτροφοδοτούμενο τέρας των Βρυξελλών που ρυθμίζει τις ζωές μας και αποφασίζει ακόμα και πως θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Η ελίτ των Βρυξελλών υπέστη συντριπτικό πλήγμα. Με τα χθεσινά αποτελέσματα που φέρνουν την πατριωτική Δεξιά δεύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη η επανεκλογή της πολεμοχαρούς Γερμανίδας θείας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο αξίωμα της προέδρου της Κομισιόν. Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε η κάλπη, αρκεί οι δύο μεγάλες κυρίες της Ευρώπης, η Τζόρτζια Μελόνι και η Μαρίν Λεπέν, να μην προδώσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους μετατρέποντας το «όχι στον πόλεμο» σε υπόγεια μεθόδευση στήριξης προς αυτούς που μας οδηγούν στον πυρηνικό όλεθρο.

Η απόφαση αυτή των λαών της Ευρώπης να ορθώσουν φρένο στην ψυχροπολεμική παράνοια, στην επιδημία «δικαιωματισμού» και τη δημογραφική αλλοίωση του πολιτισμένου κόσμου είναι κοσμοϊστορική. Το γιατί ο άνεμος της αισιοδοξίας και της αντίστασης δεν έφτασε στα ελληνικά σύνορα είναι μια άλλη ιστορία. Κάποιοι θα πουν ότι οι Ελληνες ετεροχρονίζονται και ακολουθούν την υπόλοιπη Ευρώπη έπειτα από παρέλευση… ικανού διαστήματος προσαρμογής. Εύσχημη παρηγορητική δικαιολογία, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει.

Οι Ελληνες απλώς έχουν εγκαταλείψει την τύχη της χώρας στα χέρια επιτηδείων, χάρη στη λοβοτομή που τους επιφύλαξαν τα Μνημόνια. Εχουν γίνει περισσότερο ατομιστές και απ’ όσο ήσαν, προσπαθώντας να τα φέρουν βόλτα στην καθημερινή ζούγκλα μιας χώρας που διαρκώς φτωχοποιείται. Κάποιοι απλώς τα παρατάνε και δεν ενδιαφέρονται για συλλογικές δομές μέχρι να δουν το κακό στη πόρτα τους. Και κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται με το καθεστώς της φαυλοκρατίας και της παράδοσης ιερών και όσιων, πιστεύοντας ότι στο μεγάλο ξεπούλημα θα αρπάξουν κι αυτοί το ξεροκόμματο που τους αναλογεί. Από εφοπλιστές μέχρι μετακλητούς, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει έναν πραγματικό στρατό φανατικών πραιτοριανών.

Και τα κλειδιά στη Θράκη να παραδώσει (όπως ετοιμάζεται), θα υπάρξουν εφεδρείες να τη στηρίξουν. Αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να εξηγηθεί και θα πάμε στα μυστήρια της επιστολικής ψήφου που αποδείχτηκε κρυφό χαρτί για να γλιτώσουν οι δημοσκόποι τον πλήρη διασυρμό. 

Ασφαλώς το 20% της αντισυστημικής πατριωτικής ψήφου αποτελεί τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη δύναμη αντίστασης τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά το άθροισμα δεν παραπέμπει σε πραγματική δύναμη επιρροής της εθνοκεντρικής Δεξιάς ειδικά μέσα σε ένα άκρως εχθρικό μιντιακό τοπίο. Ακόμα μία φορά το καθεστώς επέβαλε τον κατακερματισμό των πατριωτικών δυνάμεων, με την εξαίρεση ίσως του Κυριάκου Βελόπουλου, που σίγουρα ακούγεται πλέον δυνατά ως «ενοχλητική» αντιπολιτευτική φωνή αλλά δεν διαθέτει τα εκλογικά ποσοστά για να δημιουργήσει ουσιαστικό κοινοβουλευτικό πρόβλημα στον Μητσοτάκη.

Η Βόρειος Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, απέδειξε ότι διαθέτει υγιείς δεξαμενές πατριωτισμού σε αντίθεση με το σάπιο, διεφθαρμένο και «πολυπολιτισμικό» «αθηνοκεντρικό κράτος», αλλά δυστυχώς δεν επαρκεί για να ανατρέψει την εικόνα σε μία χώρα που έχει βάλει πωλητήριο σε όλα τα επίπεδα. Οσο ο κόσμος πάει για μπάνια και αφήνει το 15% των στρατευμένων υποστηρικτών του καθεστώτος Μητσοτάκη να ρυθμίζει την τύχη του, και όσο οι πατριωτικές δυνάμεις δεν συνασπίζονται αφήνοντας τον διαμοιρασμό οφικίων για αργότερα, η κακοδαιμονία της πατρίδας θα συνεχίζεται. Μέχρι οι υπνοβάτες να ξυπνήσουν απότομα και να διαπιστώσουν ότι έγιναν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές.

    Η αριστερά είναι πια το πολιτικό εργαλείο της οικονομικής ολιγαρχίας. Πολυεθνικές, μεγάλα μίντια, Νταβός, κατεστημένο Βρυξελλών, κτλ στηρίζουν την αριστερά που από πρώην ταξική δύναμη έγινε παρδαλό woke τσίρκο.

    Η woke αριστέρα δουλεύει για την ελίτ βάζοντας στην αντζέντα ΛΟΑΤΚΙ, μετανάστες, πράσινα σλόγκαν. Η βολική αυτή αντζέντα εκτοπίζει εργαζόμενους, κράτος πρόνοιας, οικογένεια, νεολαία και ό,τι έχει κόστος για την ολιγαρχία.

    Το κενό που άφησε η αριστερά το καλύπτει η δεξιά που έχει γίνει φιλολαϊκή και εχθρική προς το μεγάλο πολυεθνικό κεφάλαιο. Εχουν σχεδόν αντιστραφεί οι ρόλοι και οι θέσεις αριστερά και δεξιάς.

    Ενδιαφέρουσες εποχές.

  2. Συγχαρητήρια κ. Χαρβαλιά για μία ακόμη ρεαλιστική αποτύπωση της δραματικής κατάστασής μας με εύστοχες παρατηρήσεις και ανάλυση. Να είσθε καλά που παραμένετε από τους ελάχιστους μη εξαγοράσιμους από την ΝΤΠ επίορκων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και κάνουν πλύση εγκεφάλου των πολιτών με σάπια προπαγάνδα και ψευδή αλλοιωμένα στοιχεία.

    • Φθάσαμε αγαπητέ να δίνουμε συγχαρητήρια στην αυτονόητη στάση που πρέπει να κρατά ένας έντιμος άνθρωπος. Φαντάσου τι ζούμε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισχυρός ο πρωθυπουργός, αλλά ανίσχυρη η χώρα;

Πάρα πολλοί έχουν την απορία: Πώς είναι δυνατόν να είναι η Ελλάδα ισχυρή στα διεθνή κέντρα, να είναι ο...

More Articles Like This