Σκέψεις για σαρωτικό ανασχηματισμό – Τα ονόματα που ακούγονται στο Μαξίμου

Must Read

Οι προτάσεις είναι πλέον στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επικοινωνιακό κόστος από τις παρεμβάσεις συγκεκριμένων υπουργών, παίζει καταλυτικό ρόλο για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Τα ονόματα που ακούγονται για απομάκρυνση από τα πόστα τους: Γεωργιάδης, Φλωρίδης, Καιρίδης, Αυγενάκης, Σκυλακάκης, Παπαθανάσης, Σκρέκας.

Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, οι προαναφερόμενοι φέρουν τον κύριο βάρος για το εκλογικό Βατερλώ της κυβέρνησης τις ευρωεκλογές.

Ποια ονόματα ακούγονται για αντικαταστάτες: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θεοδωρικάκος, Γκιουλέκας, μεταξύ άλλων.

Ο Γεραπετρίτης που θεωρείται ο χειρότερος υπουργός της κυβέρνησης, ενδέχεται να επανέλθει στο Μαξίμου, καθώς ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να τον διώξει για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, επικρατέστερος για την θέση του είναι ο Βορίδης, ο οποίος θα πρέπει να φύγει από το Μαξίμου καθώς και οι δύο δεν χωρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα για τον Σκέρτσο είναι εξαιρετικά βαρύ, από την συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών και στελεχών της Ν.Δ. Είναι όμως αυτός ο οποίος αντιδρά στο ενδεχόμενο ενός τέτοιου, σαρωτικού ανασχηματισμού!

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This