Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια. Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως, όταν μιλάτε για ισοτιμία, σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας και τις φιλίες σας με κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά. Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα. Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

ΖΥΓΟΣ: Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγήν ιχθύος. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για άλλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπειά του. Φροντίστε οι οικονομικές διαπραγματεύσεις να γίνονται με πλήρη μυστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνετε τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This