Μητέρα 37χρονου δολοφόνου στην Ηλεία: «Είναι το καλύτερο παιδί, δεν έχει βιάσει, δεν έχει σκοτώσει, κόβω το χέρι μου»

«Είναι όλα ψέματα, εγώ τον μεγάλωσα και το ξέρω»

Must Read

Την ώρα που το πανελλήνιο παραμένει «μουδιασμένο» από το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στην Ηλεία, με θύμα ένα ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 11 ετών, η μητέρα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου εξακολουθεί να τον στηρίζει και κάνει λόγο για έναν εργατικό άνθρωπο, που δεν θα πείραζε ούτε…μύγα!

«Προσπαθώ να πάρω την ασφάλεια και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν μου δίνουν τίποτα πληροφορίες. Το παιδί μου, το ξέρω απέξω και ανακατωτά. Το έχω μεγαλώσει εγώ η ίδια και ξέρω ότι αυτό που λένε, που γράφουν είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα, δεν έχει πειράξει στο παρελθόν», είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει μπει φυλακή στο παρελθόν  απάντησε: «Είχε μπει για ένα μήνα μόνο, όχι για κλέψιμο και για βιασμό. Τίποτα. Για γράψιμο, για δίπλωμα είχε μπει».

«Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται το κεφάλι μου κόβω και τα χέρια μου τα βάζω στην φωτιά»

Η ίδια έκανε λόγο για έναν άνδρα που εργαζόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ για την οικογένειά του, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ομολόγησε το έγκλημα. «Είναι το καλύτερο παιδί, έχει τέσσερα παιδιά και τώρα περιμένει η γυναίκα του να γεννήσει. Πέντε παιδιά. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν το σκυλί για να μην τους λείψει τίποτα», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω, εγώ παίρνω τηλέφωνο. Δεν ξέρω είχα μία πληροφορία, ότι τον βαρεσαν λέει μέσα στην ασφάλεια στο Πύργο…. Παραδέχτηκε λέει ότι το έκανε αυτός. Εκείνο το βράδυ, πήγε το παιδί μου εκεί στο σπίτι, έπλυνε το αμάξι γιατί δούλευε και μετά έφυγε. Ήταν εκεί η κόρη της, το κοριτσάκι ήταν εκεί η Βασούλα μας. Μετά εξαφανίστηκε, είχε φύγει το παιδί μου και το σταμάτησε η δίωξη ναρκωτικών και έλεγξαν το αμάξι για ναρκωτικά. Άμα είχε δει το παραμικρό, δεν θα το κράταγαν; Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται το κεφάλι μου κόβω και τα χέρια μου τα βάζω στην φωτιά. Αποκλείεται να το έχει κάνει, το έμπλεξαν το παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί. Γιατί αυτός που πήρε το κοριτσάκι, είχε ίδιο αμάξι με το γιο μου».

«Είναι όλα ψέματα, εγώ τον μεγάλωσα και το ξέρω»

Η μητέρα του 37χρονου επεσήμανε πως εκείνος αγαπάει πολύ τα παιδιά, όπως αγαπούσε και την 11χρονη Βασούλα. «Όλα, όλο το σόι το αγαπάει. Γιατί εκεί πήγαινε συνέχεια το παιδί μου, εκεί που μένει στη Ματιά… Δεν έχει άλλους συγγενείς των αδελφών μου, έχει τα ξαδέλφια του», υποστήριξε, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι το παιδί της κατηγορείται για την δολοφονία του κοριτσιού απάντησε:

«Τράβαγα τα μαλλιά μου και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Απορώ γιατί είπαν, αυτά τα πράγματα. Απορώ. Μία λένε με μαχαίρι στο λαιμό, μία λένε με κατσαβίδι. Τώρα πήρα την ασφάλεια, δεν μπορώ ούτε να του μιλήσω, ούτε με αφήνουν να πάω να τον δώ. Ούτε να πάω να πάρω τα πράγματα του από το αμάξι, γιατί έχει τις κάρτες μου μέσα. Το παιδί μου εκεί και εγώ δεν ξέρω να βγάλω από την τράπεζα λεφτά και δεν με αφήνουν να πάρω τίποτα. Ούτε το κινητό του, ούτε τίποτα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην γυναίκα του 37χρονου, που όπως εξήγησε τον Σεπτέμβρη θα φέρει στη ζωή το παιδί τους. «Έχει πάθει σοκ, είναι ξαπλωμένη τώρα. Έχει παθει σοκ, ούτε αυτή το πιστεύει. Έχει πάθει μεγάλο σοκ και φοβάμαι γιατί εγώ μένω σε ένα χωριό που είμαι έξω. Δεν έχει τίποτα, εδώ πέρα», δήλωσε η γυναίκα και κατέληξε:

«Είναι όλα ψέματα δεν έχει βιάσει τίποτα, δεν έχει βιάσει κανέναν. Το τι λένε και το γράφουν είναι όλα ψέματα. Γιατί εγώ το μεγάλωσα, με τα ίδια μου τα χέρια. Εγώ μόνη μου. Μόνη μου, ο πατέρας τους ήταν στη φυλακή και τα μεγάλωσα εγώ και τα έξι μου παιδιά. Μόνη μου και ξέρω κάθε μου παιδί πως είναι. Έξι παιδιά μεγάλωσα μόνη μου, είχα γίνει πατέρας και μάνα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δούλευα, να μην τους λείψει τίποτα. Ούτε κλέφτες να γίνουν και τώρα τι μου λένε; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν μπορώ είμαι και άρρωστη γυναίκα, έχω και τη καρδιά μου , έχω και τον θυρεοειδή. Δεν μπορώ, δεν μπορώ. Έχω ψυχολογικό τρακ, έφυγα, έφυγα. Δεν μπορώ κοντεύω να μουρλαθώ, δεν ξέρω τίποτα. Τίποτα δεν ξέρω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα κόψη τα χέρια και θα τα βάλη στην φωτιά. Θα δυσκολεφτή όμως άχερη να το κατορθώση χωρίς βοήθεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This