Ο Μπαχτσελί θέλει να στείλει πίσω στην Ε.Ε. όλους τους μετανάστες που ζητούν άσυλο στην Τουρκία!

Must Read

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του έχουν μετατραπεί σε «yes men» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, όσον αφορά στα φλέγοντα (και μη) διεθνή ζητήματα, η Τουρκία για μια ακόμη φορά «πατάει πόδι», απαιτώντας να μην μετατραπεί σε… φωλιά μεταναστών.

Ειδικότερα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ζήτησε σήμερα να τερματιστεί η Συμφωνία Επανεισδοχής της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την αιτιολογία ότι οι μετανάστες αποτελούν απειλή κατά της πατρίδας του. Ζήτησε συγκεκριμένα την επιστροφή των Σύρων ζητούντων άσυλο από την Τουρκία κάνοντας λόγο για κινδύνους για την πληθυσμιακή ισορροπία, την εθνική σύνθεση και το μέλλον της χώρας.

«Η εισροή μεταναστών και προσφύγων είναι ένα από τα πιο έντονα και φλέγοντα προβλήματα, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην εποχή μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε ενάντια στις επικίνδυνες ροές που θα βλάψουν τη δημογραφική μας σταθερότητα και το δημογραφικό μας μέλλον, είμαστε εντελώς ενάντια στις ανθρώπινες ροές που θα νοθεύσουν την πληθυσμιακή μας ισορροπία, την εθνική μας σύνθεση και την ύπαρξή μας σε αυτή τη γεωγραφία. Η εθελοντική, ασφαλής επιστροφή με αξιοπρέπεια των Σύρων αιτούντων άσυλο με καθεστώς προσωρινής προστασίας στη χώρα μας πρέπει να διασφαλιστεί σταδιακά, να σπάσει η «ραχοκοκαλιά» της παράτυπης μετανάστευσης. Να τερματιστεί η Συμφωνία Επανεισδοχής. Η άποψη του MHP για το σημαντικό αυτό ζήτημα ταυτίζεται με τη μία και μοναδική άποψη του έθνους μας», ανάφερε σχετικά στην ομιλία του στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This