Νέο θρίλερ: Αμερικανός τουρίστας αγνοούμενος στην Αμοργό

Έφυγε το πρωί για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι του νησιού και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Must Read

Σε… επιδημία τείνουν να εξελιχθούν οι εξαφανίσεις και τα ατυχήματα -ενίοτε θανατηφόρα-  στη χώρα μας, στα οποία εμπλέκονται τουρίστες, καθώς, σε καθημερινή, πλέον, βάση το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει μία ή περισσότερες σχετικές ειδήσεις.

Η πιο πρόσφατη αφορά στη σημερινή εξαφάνιση στο νησί της Αμοργού ενός 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος είχε πάει για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι ανάμεσα στην Αιγιάλη και τα Κατάπολα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό ιστότοπο maleviziotis.gr, ο αγνοούμενος, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός από το Λος Άντζελες, αναμενόταν να επιστρέψει από τη βόλτα του γύρω στις 12 το μεσημέρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την εξαφάνιση του δήλωσε στον Αστυνομικό Σταθμό της Αμοργού φίλος του με τον οποίο βρίσκονταν παρέα στο νησί για τις διακοπές τους. Όπως ανέφερε, ο 59χρονος ξεκίνησε για πεζοπορία στις 7 το πρωί από την Αιγιάλη, ακολουθώντας χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα Αμοργού. Σύμφωνα με πληροφοριακή πινακίδα ενδεικτικός χρόνος της συγκεκριμένης διαδρομής είναι 4 ώρες και 5 λεπτά.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, διαπιστώνοντας πως ο 59χρονος δεν έχει φτάσει στα Κατάπολα, ο φίλος του ανησύχησε και άρχισε να του τηλεφωνεί, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο συνταξιούχος συνάδελφός τους είχε μαζί του δυο τηλεφωνικές συσκευές με αριθμούς Γαλλίας και ΗΠΑ, ενώ τελευταία επικοινωνία είχε με την αδερφή του, στην οποία και έστειλε φωτογραφία την πινακίδα του μονοπατιού.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This