ΕΔΕ θα γίνει για τον υπάλληλο του δήμου Μετεώρων ο οποίος είχε πάρει αναρρωτική άδεια για 13 χρόνια!

Ο δήμαρχος τόνισε ότι «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του υπαλλήλου του δήμου Μετεώρων ο οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάει στην δουλειά του εδώ και όχι ένα και δύο αλλά 13 ολόκληρα χρόνια!

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και συγκεκριμένα θα γίνει ένορκη διοικητική εξέταση στον δήμο ενώ θα εισηγηθεί να γίνει ΕΔΕ και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μετεώρων (ΔΕΥΑΜ).




Ο ίδιος προειδοποίησε ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή και για την συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι όπως έχω δεσμευτεί από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου τόσο ως δήμαρχος όσο και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα που δυσφημούν τον δήμο μας και την τεράστια δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς.

Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και από εκεί και πέρα θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αμείλικτοι. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και σε τίποτα και η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο.

Οφείλουμε, όμως, να προστατεύσουμε και όλους του υπαλλήλους του δήμου και της ΔΕΥΑΜ που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου ο δήμος μας να φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος σε σημερινή συνέλευση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα μας τρελάνουν οι άχρηστοι. Ο Δήμος με όσους Δημάρχους Αντιδημάρχους και υπηρεσίες προσωπικού, η Περιφέρεια και το υπουργείο Εσωτερικών αν είχαν ενημερωθεί δεν ελέγχονται;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This