Ο Θεός σώζοι τη Βασίλισσα…

Must Read

…και ο Αλέξης Πατέλης τον Κυριάκο!

Μπορεί ο ηγέτης μας να είναι θεόπεμπτος, σε αντίθεση όμως με την βασίλισσα, δεν αρκείται στην θεία πρόνοια για την προστασία και την επιβίωση του.

Αντίθετα, ο Κυριάκος μας είχε την ευλογία να έχει δίπλα του έναν ισχυρό άνδρα, όπως ο Αλέξης Πατέλης.

Ήταν λοιπόν ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και σωτήρα μας, αυτός που τον εμπόδισε να προβεί στην σπασμωδική αντίδραση ενός ανασχηματισμού που θα σηματοδοτούσε την επανένωση της κυβέρνησης με την εκλογική της βάση. Ο Πατέλης ήταν επιπλέον ο άνθρωπος που εμπόδισε τον Κυριάκο να βυθιστεί στην ηττοπάθεια, δίνοντάς του σωσίβιο ψυχικής ανάτασης το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα στην συνέντευξη του με τον Σρόιτερ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος εμφανίστηκε ο θριαμβευτής στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ανέβαλε τον ανασχηματισμό που θα απομάκρυνε από το κυβερνητικό σχήμα τιτάνες της πολιτικής, όπως ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο Άδωνις (Σπύρος) Γεωργιάδης.

Αντί λοιπόν για την υποχώρηση και την ηττοπάθεια, ήταν ο Αλέξης Πατέλης που πρότεινε στον ηγέτη – ευεργέτη του, δυναμικές λύσεις και φουλ επίθεση: Περιμέντε να δείτε τι θα γίνει με το ΑΣΕΠ και θα καταλάβετε τι εννοώ…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το μεγάλο πρόβλημα στην χώρα είναι ότι οι δεξιοί ψηφοφόροι είναι αρκετά πιο δειλοί πολιτικά και νιώθουν ορφανοί όταν μένουν πολύ καιρό εκτός ΝΔ. Το είδαμε ιστορικά με διάφορα κομματίδια εκ δεξιών. Τελευταία φορά ο πατριδοκάπηλος Κυριάκος ξαναμάζεψε στο μαντρί κάθε έναν που είχε σιχαθεί τον Σαμαρά.

    Έτσι θα γίνει και τώρα. Ο Κούλης θα κάνει τα πάντα να περάσει όλο το ολιγαρχικό πακέτο και το γεωπολιτικό ξεπούλημα που εξελέγη να διεκπεραιώσει. Θα βρεθεί μετά κάποιος άλλος, ένας Δένδιας, ένας πιτσιρικάς Κυρανάκης, να πάει το κόμμα πιο ‘δεξια’ και να ξαναμαζέψει στο μαντρί όσους βοσκάνε τώρα στου Βελόπουλου, του Νατσιού ή της Αφροδίτης. Και προφανώς δε θα αλλάξει η διαφθορά, η διαπλοκή και το ξεπούλημα- εξάλλου τις υπογραφές τους έχουν βάλε όλοι σε όλα.

    Αντίθετα, πολλά μπορεί να προσάψει κανείς στους ΠΑΣΟΚους και τους αριστερούς αλλά πολιτική δειλία σίγουρα όχι. Εγκατέλειψαν μαζικά το ΠΑΣΟΚ αλλά δε λένε να γυρίσουν. Πήγαν πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ, απογοητεύτηκαν, τον εγκατέλειψαν.

    Μακάρι να είχαν τέτοια α…..α οι δεξιοί σε αυτήν την χώρα. Θα είχαμε ήδη πολύ διαφορετικές εξελίξεις με μια αντίστοιχη διάλυση της ΝΔ.

    • Μάστορα, μιλάς για πασοκνδουλα που χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 700εκ???;;; Για αυτές τις χαβούζες μιλάς;; Α παγαινε ρε!! Άκου κει πολιτικο θάρρος οι κλέφτες.. ρε ουστ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This