«Μαράθηκε» ο έρωτας της wannabe «TV Queen» για τον Κυριάκο

Η Τριανταφυλλιά Κάλτσου αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον fan του Μητσοτάκη

Must Read

Ανάμεσα στους 1.000.000 ψηφοφόρους που έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές είναι και η Τριανταφυλλιά Κάλτσου, παίκτρια του trash reality «TV Queen», που φέρει την υπογραφή Κοκλώνη στο Open, που προ των εκλογών είχε δηλώσει ερωτευμένη με τον πρωθυπουργό.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η κοκκινομάλλα και ξανθιά στην πορεία wannabe τηλεπερσόνα, που εκθείαζε τον πρωθυπουργό μέσα από το reality, που οδεύει κακήν κακώς προς το τέλος του, επανήλθε, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι πλέον φαν του Μητσοτάκη, γιατί… ερωτεύτηκε άλλον!

Η multi culti Κάλτσου, ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιόφωνα του Χαϊδαρίου και των περιχώρων, ηθοποιός, τραγουδίστρια, μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή και στο «X Factor», ερμηνεύοντας το τραγούδι «Για τα φιλιά σου», ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τηλεπροξενήτρα σε εκπομπές γραφείων συνοικεσίων, έχει βαλθεί να κατακτήσει τον θρόνο της βασίλισσας του Κοκλώνη, έχοντας όμως και άλλου είδους… ανησυχίες! Η φιλόδοξη, λοιπόν, αυτή νεαρή, που ανάθεμα κι αν έχει ανοίξει ποτέ έστω το λεξικό Μπαμπινιώτη, είπε προχθές στον τηλεοπτικό καθηγητή της Παντελή Τουτουντζή ότι έπαψε να ασχολείται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι και αν προ δύο εβδομάδων η Τριανταφυλλιά είχε αποκαλύψει τον έρωτά της, λέγοντας: «Και εμένα μού αρέσει κάποιος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα ευαίσθητο σημείο για εμένα, γιατί πραγματικά έχει μία ιδιαιτερότητα, μία ισχύ. Και μου αρέσουν οι άντρες με ισχύ και δύναμη, πόσο μάλλον που είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Μου αρέσουν τέτοιοι άντρες και θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω και να συζητήσουμε σε πράγματα της πολιτικής και εκτός πολιτικής»! Τώρα έκανε στροφή, ξέχασε την ανοιχτή πρόσκληση στον πρωθυπουργό να έρθει στη… σχολή του «TV Queen» και έβαλε πλώρη για άλλον! Κι ύστερα οι εκλογολόγοι ψάχνουν τα αίτια της συντριβής της Ν.Δ. σε πολύπλοκα σχήματα. Τα πράγματα είναι πιο απλά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This