Σφάζονται Γεραπετρίτης-Βορίδης για τα ονόματα του ανασχηματισμού

Διαφωνούν για τα ονόματα όμως δεν έχουν πρόβλημα να... ανταλλάξουν υπουργεία

Must Read

Η μεγάλη κόντρα ΓεραπετρίτηΒορίδη για τα νέα πρόσωπα στα υπουργεία αλλά και η έλλειψη σχεδίου για τη δομή τους, είναι ο λόγος που η ανακοίνωση του ανασχηματισμού έχει καθυστερήσει εδώ και μέρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα ή την Δευτέρα, καθώς ο Μητσοτάκης θα απουσιάζει το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία.

Ο υπουργός Επικρατείας και ο υπουργός Εξωτερικών διαφωνούν για τα πρόσωπα που στελεχώσουν τα υπουργεία, ωστόσο φέρεται ότι δεν έχουν πρόβλημα να ανταλλάξουν τα δικά τους.

Την ίδια ώρα, ενώ τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, τα ονόματα που αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου είναι αυτό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη και του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, οι οποίοι κατάφεραν να εξοργίσουν τους πολίτες ο πρώτος με την αδιαφορία του για τους αγρότες και τις απευθείας αναθέσεις και ο δεύτερος με το θέμα της ακρίβειας που τσακίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Πηγές αναφέρουν ότι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποκλείεται να δούμε τον Κώστα Τσιάρα. Άλλοι υπουργοί που αναμένεται να απομακρυνθούν είναι ο υπουργός Ναυτιλίας και ο υπουργός μετανάστευσης, Χρήστος Στυλιανίδης και Δημήτρης Καιρίδης, με τους δύο πρώην Νότη Μηταράκη και Τάκη Θεοδωρικάκο να έρχονται στις θέσεις τους.

Με φόντο το σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων προς την Ασημακοπούλου, η Νίκη Κεραμέως αναμένεται επίσης να απομακρυνθεί είτε να μετακινηθεί σε άλλο πόστο. Για τη θέση της ακούγεται το όνομα του Θεόδωρου Λιβάνιου.

Την ίδια στιγμή αλλαγή υπουργείου ακούγεται για τον Γιώργο Φλωρίδη και τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές ζητούν μεγαλύτερη εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να μεταφέρεται με αδιαμεσολάβητο τρόπο στην κυβέρνηση η βούληση των ψηφοφόρων, με τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Κώστα Καραγκούνη να έχουν ήδη θέσει ζήτημα με δηλώσεις τους.

Οι βουλευτές σημειώνουν ότι μια απλή μετακίνηση προσώπων δεν θα αποδώσει και ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια δυνατή επανεκκίνηση με πρόσωπα της παραδοσιακής δεξιάς που θα δείξει ότι το μήνυμα αλλαγής πολιτικής ελήφθη, μετά από την κατρακύλα στα ποσοστά των ευρωεκλογών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. 13 – 15 Ἰουνίου, G7 , Ἰταλία σύναξη, ὅπου ΗΠΑ θὰ “ποῦν” ποιὸς κατὰ τὴν γνώμη τους (!!!) θὰ πάῃ στὴν θέση τῆς Οὔρσουλας , ποὺ μᾶς … τελειώνει. Στὸ καλὸ καὶ νὰ μὴν ξανάρθῃ ὅπως λέγεται στὴν Γερμανία.
    Καί στὶς 17/6 ἔκτακτη σύναξη κορυφῆς τῆς ΕΕ ποὺ θὰ τελειώσουν τὰ μοιράσματα. Θὰ ἐπικυρωθοῦν δὲ στὴν τακτική (!!) στὶς 27 Ἰουνίου. Χά!
    Κι᾽ὁ Μητσό, στὶς Ἄλπεις, προφανῶς ὄχι γιὰ σκί.
    Ὁπότε ἀπὸ σήμερα μέχρι Δευτέρα θὰ ξέρῃ ἄν θὰ (τὸν παρακαλέσουμε νὰ!!!) φύγῃ ἤ θὰ μείνῃ. Ὁπότε ἀνάλογα μὲ τὴν ἀπάντηση θὰ γίνῃ ἀνασχηματισμὸς ἤ θὰ περιλάβῃ καὶ τον … ἴδιο!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This