Λαμπερές παρουσίες σε φιλανθρωπικό event για την στήριξη του Make-A-Wish

Must Read

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών σε φιλανθρωπικό event της εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων «Zartaux», με στόχο τη στήριξη του Make-A-Wish στην Ελλάδα.

Η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά και οι νεράιδες του Αγαθή Τσιγκοπούλου και Χριστίνα Ζουρμπάκη βράβευσαν την ομάδα ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης παραβρέθηκαν προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου για να συγχαρούν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του brand «Zartaux», αλλά και για να δοκιμάσουν τις διακεκριμένες κρέμες, που ξεχωρίζουν για τις πρώτες ύλες και την καινοτομία τους.

Ανάμεσά τους οι Λάκης Γαβαλάς, Μαρία Σολωμού, Βάσω Κολλιδά, Βάνα Μπάρμπα, Στράτος Τζώρτζογλου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Πηγή Δεβερτζή, Ιωαννης Λύρας και Ελένη Τσολάκη.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με εντυπωσιακό φόρεμα και η Έλενα Τσαγκρινού που περιμένει το πρώτο της παιδάκι, συνοδευόταν από τον σύζυγό της djStephan.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This