Αττική: Δύο συλλήψεις για επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο

Ένας 22χρονος και ένας 31χρονος

Must Read

Σε δύο συλλήψεις ατόμων, που φέρονται να ενεπλάκησαν σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Συνελήφθησαν ένας 22χρονος, που συμμετείχε σε οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά και ένας 31χρονος, που φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Μετά το επεισόδιο, ο 22χρονος διέφυγε με δίκυκλο, ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της ΥΑΒΑΧ. Στην κατοχή του βρέθηκαν σιδερογροθιά, μεταλλικό μπρελόκ (τύπου σιδερογροθιά), μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, βραδινές ώρες της 12-6-2024, 22χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε από ανωτέρω αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σιδερογροθιά,
  • μεταλλικό μπρελόκ, τύπου σιδερογροθιά
  • μικροποσότητα κάνναβης και
  • τρίφτης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδια Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This