ΠΑΣΟΚ: Σηκώνει το γάντι ο Ανδρουλάκης και πάει σε εκλογές άρον άρον

Must Read

Μετά το σκληρό pressing που δέχεται εξαιτίας του εκλογικού καταποντισμού στις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα σηκώσει το γάντι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και μέσα στον Ιούλιο, αναφέρουν πηγές, προκειμένου ο Νίκος Ανδρουλάκης  να γλιτώσει τον πόλεμο φθοράς που θα είναι πολύ πιο επώδυνος. Αν ωστόσο κερδίσει την εσωκομματική διαδικασία, τότε είναι βέβαιο ότι θα πάρει πολλά κεφάλια…

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την επιστολή στα κομματικά όργανα και ανέδειξε αυτό που όλοι συζητούσαν ιδιωτικώς αλλά απέφευγαν να θίξουν δημόσια. Η καρέκλα του Ανδρουλάκη πλέον τρίζει επικίνδυνα και ο ίδιος θα πρέπει να δώσει αγώνα αν θέλει να τη διατηρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον Κωνσταντινόπουλο ακολούθησαν στο θέμα ηγεσίας οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Παπανδρέου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, Θόδωρος Μαργαρίτης και Μιχάλης Κατρίνης. Άγνωστο παραμένει το πώς θα κινηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This