Το «μυστικό δείπνο» της high society με θέα τον Παρθενώνα

Οσα εκτυλίχθηκαν σε μια βραδιά με την υπογραφή της Αντας Ηλιοπούλου και καλεσμένη την εικαστικό Carole Feuerman!

Must Read

Η Αντα Ηλιοπούλου, πρόεδρος της γαλλοελληνικής πολιτιστικής κίνησης Le soleil foundation, διοργάνωσε το κρυφό πάρτι «Sea of love» προς τιμήν της executive ambassador του Le soleil foundation και super star εικαστικού του υπερρεαλισμού Carole Feuerman επί τη ευκαιρία του ταξιδιού της για την πρώτη ατομική έκθεσή της στην gallery Kapopoulos Fine arts στο Κολωνάκι.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε το ηλιοβασίλεμα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Nyn Esti με θέα την Ακρόπολη, στον 4ο όροφο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης με την «Espresso» να τρυπώνει και να καταγράφει όλα όσα έγιναν!

Από τα clue της βραδιάς το installation με τα πολυσυζητημένα έργα της καλλιτέχνιδος, τις κολυμβήτριες, που είναι εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι που έκανε η gallery Kapopoulos fine arts την οποία αντιπροσώπευσε η νέα γενιά της οικογένειας Καπόπουλος, η Νίκη και ο Γρηγόρης. Κατά την άφιξη της Carole Feuerman συνοδευόμενη από την Αντα Ηλιοπούλου ο dj έπαιξε το «She is a rainbow» των Rolling Stones για να θυμίσει σε όλους τη συνεργασία της με το διάσημο γκρουπ ενώ κατά τη διάρκεια του cocktail, η γνωστή εικαστικός υπέγραψε βιβλία, που δώρισε στους καλεσμένους.

Ελενα Βάρσου, Αντα Ηλιοπούλου, Carole Feuerman, Ειρήνη Νταϊφά

O χώρος

Ανάμεσα στους εκατό guests, που ήταν κοινοί προσωπικοί φίλοι της Αντας Ηλιοπούλου και της εικαστικού, ήταν η Μαίρη Φιξ, που φορούσε Daphne Valente, και η Ειρήνη Νταϊφά της οποίας η άφιξη συζητήθηκε ιδιαιτέρως μέσα στο γνωστό και ως εργοστάσιο ΦΙΞ. Μέσα σε όλα αυτά η Carole Feuerman ανακοίνωσε επισήμως τη συμμετοχή της με τα έργα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού αφού το The Diver θα βρίσκεται κοντά στον πύργο του Αϊφελ, ενώ το Perseverance – Επιμονή θα κοσμήσει το Ολυμπιακό Χωριό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δημόσιες σχέσεις της εικαστικού στο Παρίσι κάνει η Αντα Ηλιοπούλου, που θα συνοδεύει την εικαστικό στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού και στην παρουσίαση του έργου στον πύργο του Αϊφελ.

Carole Feuerman, Μέμα Σιμονετάτου

Κοινή εμφάνιση

Ο Μάριος Φραγκούλης με τη μάνατζέρ του Κική Δημητριάδη ήρθαν στο πάρτυ μετά τη συναυλία του στην Ουάσινγκτον, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την καλοκαιρινή του τουρνέ ενώ συζητήθηκε και η κοινή εμφάνιση των Στράτου Τζώρτζογλου και Σοφίας Μαριόλα που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα το κακό ανάμεσά τους μετά το δημοσίευμα της «Espresso» για σύννεφα στο γάμο τους. Μαζί τους ήταν οι χολιγουντιανοί σταρ και executive ambassadors της καλλιτεχνικής κίνησης Le soleil foundation Παντελής Κοντογιάννης, πρωταγωνιστής της ταινίας «First line – Πρόμαχος», που γυρίστηκε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης (Teo Alexander), γνωστός από το «True Blood», μαζί με την Ευτυχία Φράγκου, και ο Μάνος Γαβράς που, ως συνιδιοκτήτης του χώρου, ήρθε με τον πρόεδρο του Nice’ n’ Easy Group Χρήστο Αθανασιάδη.

Μαριόλα και Τζώρτζογλου

Η λίστα όμως των εκατό τυχερών είχε και συνέχεια αφού εκεί ήταν ο executive ambassador της καλλιτεχνικής κίνησης Le soleil foundation και διάσημος φωτογράφος Σπύρος Πώρος με τη Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρο αρχαιολόγων, η ambassador του Le soleil foundation, εικαστικός Εριέττα Βορδώνη, καθώς και η στενή συνεργάτιδα του Le soleil foundation, γλύπτρια Ιωάννα Παρασκευά.

Μπέλε, Αναστασάτος

Η έκπληξη της βραδιάς έφθασε πραγματικά αργά, αλλά εντυπωσίασε. Ξαφνικά το «Baby let me take you home» των Animals ακούγεται και η τελευταία άφιξη ήταν ο θρυλικός τραγουδιστής Eric Burdon, που κατέφθασε στο Nyn Esti συνοδεύοντας την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού – Μπάρντον. Μια απίστευτη στιγμή για όσους βρίσκονταν στον χώρο εκείνη την ώρα και αγάπησαν το πασίγνωστο «Don’t let me be misunderstood».

Ευτυχία Φράγκου, Θοδωρής Ζουμπουλίδης

Στο event, μεταξύ άλλων, ήρθαν η Μαρίλια Βαζαίου, μέλη της οικογένειας Κωνσταντίνου Σπανού, η Αντζη Μαργαρίτη – Andrews με την αντιδήμαρχο Κηφισιάς Ελένη Βάρσου, ο πλαστικός χειρουργός από το Hollywood Τζον Αναστασάτος, η Μαρίνα Κίντα -της οποίας οι γιοι βρίσκονταν στην έκθεση της Carole Feuerman στη Γενεύη τις προηγούμενες ημέρες και είναι συλλέκτες των έργων της Feuerman, η Μέμα Σιμονετάτου, η Χαρά Λεμπέση, της οποίας σύνολο φορούσε η Αντα Ηλιοπούλου, ο εικαστικός Ευάγγελος Μιχέλης, ο Γιώργος Λυκιαρόοπουλος και η Στέλλα Καρμίρη, η Βανέσα Πετροπούλου – Γερουλάνου με τον Πέτρο Γερουλάνο, ο Παύλος Ευθυμίου με τη Φιλιώ Φούρλα και τον Αρη Δρίτσα, ο φανατικός συλλέκτης Ανδρέας Μάνεσης, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νάντια Μπέλε, η Λέιλα Νεοφύτου, η Νίκη Παξιμαδάκη – Κολντήρη, η Μαριάννα Ψαράκη – Βαλυράκη, η Χριστίνα Ψωμιάδη, η Ντομένικα Δανιήλ, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η σχεδιάστρια Σάντη Τζάτζου, της οποίας ρούχα φόρεσε η Carole Feuerman την ημέρα του πάρτι, αλλά και την επόμενη ημέρα στο πάρτι του Phil Λάτση, και πολλοί άλλοι.

Καπόπουλος, Κοντογιάννης, Σπανός

Οταν ο κόσμος αναχώρησε η κυρία Carole Feuerman και η Αντα Ηλιοπούλου δείπνησαν με τον διάσημο τραγουδιστή των Animals Eric Burdon και τη σύζυγο του Μαριάννα Προεστού – Burdon μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που ο κόσμος έκπληκτος είδε τον Eric να τραγουδάει στα έργα της Carole. Ολοι τους δε απόλαυσαν μετα μουσικής της σπεσιαλιτέ με ψάρι του σεφ Nyn Esti Σταμάτη Μισομικέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This