Υβριστικά συνθήματα κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο pride!

Must Read

Φαίνεται ότι οι συμμετέχοντες στο pride βρήκαν πολιτικό αντίπαλο στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Δεν εξηγείται αλλιώς η χολή που βγάζουν αφού ανάρτησαν μέχρι και πλακάτ με υβριστικά συνθήματα εναντίον της…

Προφανώς ενοχλήθηκαν από τις πολιτικές θέσεις που εκφράζει

 

Θα έχει άδικο κάποιος αν μιλούσε για «γυναικοφοβία»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ένας νόμος δεν αρκεί!! Θέλουν νομική κατοχύρωση, αν όχι συνταγματική θεσμοθέτηση των απόψεων τους. Και φυσικά υποχρεωτική εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής με προτεραιότητα στην εκπαίδευση. Πρέπει η συμπερίληψη να γίνει υποχρεωτική στα δημοτικά σχολεία με πλήρη εκπαίδευση των μαθητών από πολύ μικρές ηλικίες σε αποδοχή της σεξουαλικότητάς τους και του κυρίαρχου ρόλου που πρέπει να παίζει στην ζωή τους έναντι όλων των άλλων στοιχείων. Παράλληλα προβλέπεται αποκοπή των παιδιών από τους γονείς. Μιλάμε για κανονικό ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ προκειμένου όλη η κοινωνία να μεταλλαχτεί σε σημείο που φαντάζει απίστευτο. Όμως αυτό επιδιώκεται, και μάλιστα με τρόπο καθολικό. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ζητούν απλά δικαιώματα. Ζητάνε τον όλο άνθρωπο!!!
    Ένας νόμος δεν αρκεί.

  2. Ο φασισμος του LGBTQWERTYASDF#$@+/)( δε θα περασει. Μισανθρωποι και αντικοινωνικες ομαδες δε θα καταφερουν να ανατρεψουν την κοινωνικη ομαλοτητα. Απλα γυριστε τους την πλατη και απαξιωστε καθε φασιστικη τους συμπεριφορα. Η λογικη θα νικησει

  3. ..Η Λατινοπούλου σου φταίει μαλάκα που είσαι σα γ@μώ την μ.κ.ο σου..

    Και το ότι είστε μιά αγέλη πλήρως κατευθηνόμενων ,αντιπαθέστατων πανηλιθίων,ούτε κι αυτό έχει κάποια σχέση με “ομοφοβίες¨κι άλλες τέτοιες μ@λακίες..

    ..Είστε γ@μιόλια ,τσόλια και μιά άρρωστη “επίκαιρη”τάση για πρόκληση και πιθηκισμό.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  4. Ε, ρε γλέντια η πατρίδα! Ο Κούλης που έλαβε το .. μήνυμα ποτέ θα πάει .. Σαλονίκη να γλεντήσει με τα κατορθώματά του; Τον περιμένουν τα περήφανα μαζί με Κασσελάκη, Πατέλη και τον όλο Σκέρτσο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This