Τραγικός επίλογος στην Κέρκυρα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε ακόμη μια εξαφάνιση τουρίστα στη χώρα μας. Μετά την ανείπωτη τραγωδία στη Σύμη με θύμα τον δημοσιογράφο του BBC, Μάικλ Μόσλει, σήμερα εντοπίστηκε νεκρός και ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί από το νησί Μαθράκι στην Κέρκυρα.

Ο Ελληνοαμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στο νησί και τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη (13/06), βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο παλιό λιμάνι στα βράχια στη θέση Κοντρακας. Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr ο άτυχος τουρίστας δεν φορούσε ρούχα.

Ειδικότερα, τον άτυχο άνδρα βρήκε στις 1:30μ.μ μια τουρίστρια και ενημέρωσε τις Αρχές που έκαναν έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό του. Η σωρός του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για νεκροψία-νεκροτομή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματιή ενέργεια ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.




Το χρονικό της εξαφάνισης

Την Πέμπτη (13/6) ο φίλος του Ελληνοαμερικανού, που κατάγεται από το Μαθράκι και τον φιλοξενούσε, δήλωσε την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μαθρακίου, Σπύρο Αργυρό, ο αγνοούμενος είχε φτάσει στο νησί πριν από 10 ημέρες και όπως τόνισε τον είχε δει να κάθεται στο καφενείο το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/06) μαζί με δύο τουρίστριες, οι οποίες έχουν φύγει από το Μαθράκι.

Στο σπίτι όπου διέμενε ο 55χρονος είχαν βρεθεί προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του, ωστόσο απουσίαζε το διαβατήριό του, σύμφωνα με τον κ. Αργυρό.

Δείτε επίσης: Ένα ακόμη θρίλερ: Αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας για δεύτερη ημέρα στην Κέρκυρα

*Πηγή φωτό: corfutvnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This