Ο αλβανικός ανθελληνισμός

Must Read

Αλβανοί που πήγαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της εθνικής τους ποδοσφαιρικής ομάδας στο Euro, που διοργανώνεται από τη Γερμανία, κυκλοφορούν με μπλουζάκια της «Μεγάλης Αλβανίας». Πάνω στα μπλουζάκια υπάρχουν χάρτες που περιλαμβάνουν την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα κι άλλα τμήματα της Ελλάδας.

  • Η θέση μας/Πηγή Εφημερίδα Δημοκρατία

Η αντίδραση από τον ξεχαρβαλωμένο κρατικό μηχανισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη μηδενική. Ισως νιώθει υποχρεωμένος στον Εντι Ράμα, επειδή ο δεύτερος έστησε προτομή του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στη Δερβιτσάνη…

Η Αλβανία είναι χώρα εχθρική προς την Ελλάδα. Ο ανθελληνισμός μεγάλης μερίδας του αλβανικού λαού δεν είναι καινούργιο «φρούτο». Το μίσος προς τους Ελληνες και η ανοιχτά εχθρική συμπεριφορά είναι εντοπίσιμα από την ίδρυση αυτού του νεοσύστατου κράτους, αλλά και πιο πριν. Η συμπεριφορά των φυλών και των εθνοτικών ομάδων, που αυτοπροσδιορίζονται ως «Αλβανοί», δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Καραδοκούν για να βρουν την πατρίδα και τον λαό μας σε στιγμή αδυναμίας για να χτυπήσουν με όλη τους την ισχύ και να πλιατσικολογήσουν. Σταθερός σύμμαχός τους -και συχνά καθοδηγητής τους- στις επιδρομές εναντίον του Ελληνισμού είναι η Τουρκία.

Είτε το έθνος μας βρισκόταν υπό τον τουρκικό ζυγό είτε την περίοδο της γερμανικής κατοχής τα πράγματα δεν άλλαζαν. Οι Τουρκαλβανοί και οι Τσάμηδες αποδείχθηκαν ένα και το αυτό και σε απόσταση αναπνοής οι Αλβανοί εγκληματίες που λειτουργούν ακόμη σαν στρατός κατοχής σε πολλές ελληνικές γειτονιές.

Ο αλβανικός αλυτρωτισμός και άλλα δυσώδη συναισθήματα, οι αντιλήψεις και τα ένστικτα που τον συνοδεύουν εκδηλώνονται διαρκώς σε βάρος των Ελλήνων. Τη σύγχρονη εποχή, τα μεγαλύτερα θύματα του εμπεδωμένου ανθελληνισμού της Αλβανίας είναι τα αδέλφια μας που ζουν στη Βόρεια Ηπειρο. Οι Βορειοηπειρώτες που μαρτύρησαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν επί Χότζα (και ο Αριστοτέλης Γκούμας και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκαν στα νεότερα χρόνια της «δημοκρατίας»), οι Ελληνες που κατασφάχτηκαν από τους κατσαπλιάδες που πέρασαν τα σύνορα για να διαγουμίσουν την Ελλάδα, η εθνική μας μειονότητα που καταπιέζεται από το μαφιοζοποιημένο κράτος του Ράμα και ο Φρέντης Μπελέρης είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του απαράλλαχτου αλβανικού εθνικισμού.
Να μην ξεχνάμε ποτέ ούτε ποιοι είμαστε εμείς ούτε πώς συμπεριφέρονται οι κάκιστοι γείτονές μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι Αλβανοί είναι τα σκουπίδια του πλανήτη. Καταραμένο 1991. Οι δοσίλογοι Έλληνες πολιτικοί, άνοιξαν την πόρτα στους σφαγείς των Ελλήνων. Όσο για τον μαλάκα τον Αλβανό φίλαθλο με το κατάπτυστο πανό, αντί για την Κέρκυρα, έλα και πάρε τα @ρχίδια μου κατσαπλιά.

  2. Σηκωθήκαν τα πόδια, να χτυπήσουν το κεφάλι. Μάθανε ότι γ@μιόμαστε και πλάκωσαν οι γύφτοι. Όταν δίνεις αξία στα σκατά σου, αυτά είναι τα αποτελέσματα.

  3. Σωστό το άρθρο. Γιατί όμως αφού τα γνωρίζουν ότι έτσι είναι, απέσυραν την Μεραρχία από τα σύνορα με την Βόρειο Ήπειρο? Ας άφηναν μια Ταξιαρχία τουλάχιστον και τα F16 να πετούν συχνά πυκνά πάνω από όλη την Β. Ήπειρο να θυμούνται με τι έχουν να κάνουν οι οχτροί.

  4. Ο πιο βρόμικος λαός του πλανήτη, είναι οι κατσαπλιάδες Αλβανοί. Ας είναι καλά κάποιοι προδότες Έλληνες που τους πήραν στις δουλειές τους και λίγδωσε το άντερο τους στα τηγάνια. Όταν τους άνοιξαν τα σύνορα οι προδότες Παπούλιας και Σαμαράς, πιο πολύ με χιμπατζήδες έμοιαζαν. Καμία πρόκληση αναπάντητη σε Αλβανό. Καλός Αλβανός, είναι μόνο ο νεκρός Αλβανός. Αυτή η φυλή είναι διασταύρωση ουρακοτάγκου και γύφτου. Άμα τρελαθεί ο Έλληνας από αυτά τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει, θα σας πάει γαμιώντας μέχρι τα Τίρανα, τηγάνια.

    • Ε όχι ρε άνθρωπε. Όχι και ο πιο βρόμικος λαός του πλανήτη οι Αλβανοί. Απλά είναι άνθρωποι φτιαγμένοι από τα σκατά των Ελλήνων.

    • Δυστυχώς, δεν βρίσκεις τηην σήμερον ημέρα καθόλου Έλληνες για την δουλειά σου, ιδίως αν είναι χειρωνακτική. Πηγαίνουν για κανένα 6μηνο στα ξενοδοχεία και μετά μπαίνουν στο ταμείο ανεργίας και ζουν με το επίδομα.

      Κανείς Σαμαράς ή Παπούλιας δεν άνοιξε τίποτε, διότι απλούστατα τα σύνορα από την δική μας πλευρά ήταν πάντα ανοικτά. Από την άλλη πλευρά ήταν κλειστά και μάλιστα με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, φρουρούς, σκυλιά κλπ.

  5. Οι Αλβανοί μισούν θανάσιμα την Ελλάδα. Πριν έρθουν στην χώρα μας, σκούπιζαν τον πισινό τους με πέτρες. Εδώ έφαγαν, ντύθηκαν και οδήγησαν για πρώτη φορά αυτοκίνητο, αφού στον Σοσιαλιστικό παράδεισο του Εμβέρ Χότζα, όλα αυτά τους ήταν παντελώς άγνωστα. Μας μισούν γιατί ξέρουν ότι είναι κατώτεροι σε όλα από εμάς. Όταν οι αρχαίοι Έλληνες έφτιαχναν τον Παρθενώνα, οι πρόγονοι των Αλβανών κρέμονταν από τα δέντρα κάπου στον Καύκασο, όπως οι μαϊμούδες. Τους Αλβανούς εδώ και τριάντα τρία χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες τους έχουμε γραμμένους στα @ρχίδια μας και θα τους έχουμε για άλλα τόσα. Γ@μώ την Αλβανία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This