Σοκαριστικό βίντεο με το ατύχημα στη Συγγρού – ΙΧ βγαίνει εκτός πορείας και κάνει τούμπες στο οδόστρωμα!

Άγιο είχαν οι δύο επιβαίνοντες

Must Read

Από θαύμα σώθηκε η οδηγός του οχήματος το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Συγγρού και αναποδογύρισε στο δρόμο. 

Μάλιστα, το ατύχημα (ευτυχώς) καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο πραγματικά προκαλεί σοκ.

Όπως φαίνεται, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, εκείνο έπεσε πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και στη συνέχεια και στη συνέχεια κάνει τουλάχιστον πέντε τούμπες πριν καταλήξει ανάποδα στον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε όταν έσκασε το δεξί λάστιχο του ΙΧ.




Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές στο κράσπεδο και η οδηγός κάνοντας απελπισμένες προσπάθειες προσπάθησε να το επαναφέρει.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής. Πλέον νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» με την υγεία της να μην διατρέχει κίνδυνο. Στο όχημα επέβαινε ακόμη ένα άτομο το οποίο επίσης είναι καλά στην υγεία του. Το αυτοκίνητό της υπέστη σοβαρές ζημιές.

Στην λεωφόρο Συγγρού επικράτησε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το όχημα πλέον έχει απομακρυνθεί από γερανό της ΕΛΑΣ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This