Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και κόντεψε να πνίξει λουόμενη στη Μάνη!

Must Read

Τον χάρο με τα μάτια της στα… σαγόνια μιας θαλάσσιας χελώνας είδε μια γυναίκα που κολυμπούσε στο Λιμένι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση άλλων λουόμενων, για να τη σώσουν!

Σύμφωνα με δηλώσεις της παθούσας στην ΕΡΤ, ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, σε κοντινή απόσταση από την ακτή, δέχθηκε από πίσω το δάγκωμα του αμφίβιου ζώου, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Τρεις άνδρες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας, που την τραβούσε στον βυθό.

Όπως ανέφερε η ίδια, στην συγκεκριμένη παραλία της παραθαλάσσιας κωμόπολης της Λακωνικής Μάνης υπάρχει μια πινακίδα που ενημερώνει τους λουόμενους για την ύπαρξη  θαλάσσιων χελώνων. Ωστόσο, οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν πρέπει να τις ενοχλούν και όχι ότι κινδυνεύουν από αυτές.

Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα σημείωσε, επίσης, ότι στο κέντρο υγείας, όπου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες, ενημερώθηκε πως από το 2019 έχουν σημειωθεί… περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων από θαλάσσιες χελώνες.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν επιτίθενται και οι νεροχελώνες στον άνθρωπο, πάει την βάψαμε. Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό και χρήζει εξηγήσεων από τους επιστήμονες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This