Στεφανία Γουλιώτη: «Οι σεξουαλικές μου επιλογές ίσως ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι»

«Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε»

Must Read

Συγκλόνισε η εξομολόγηση της αγαπημένης ηθοποιού Στεφανίας Γουλιώτη για την σεξουαλική κακοποίηση αλλά και το τραύμα που της άφησε ο θάνατος του παιδικού της έρωτα.

Η ηθοποιός που ξεχώρισε για την ερμηνεία της στο Maestro του Παπακαλιάτη ως μια «σκληρή» και ρεαλίστρια επιχειρηματίας που κατά βάθος είχε ανάγκη την αποδοχή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της  Άννας Δρούζα.

Όπως εξομολογήθηκε, ο θάνατος του πρώτου της έρωτα, επηρέασε τις επιλογές της στο μέλλον. «Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός μίλησε και για την σχέση με τον πατέρα της, στο πλευρό του οποίου έμεινε μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά τον θυμό που είχε μέσα της: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ, ένα σώμα που να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα θυμό μαζί του».




Η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε και σε δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Το πρώτο σημειώθηκε όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών: «Ήταν βιασμός, θεωρητικά και πρακτικά. Ένας κηπουρός με παρενόχλησε σεξουαλικά και χρειάστηκε χρόνος για να καταλάβω πόσο άσχημο ήταν αυτό που συνέβαινε» .

Στα 33 της δέχτηκε παρενόχληση από έναν ρεφλεξολόγο: «Εξαφανίστηκα, θύμωσα πάρα πολύ και ήθελα να προειδοποιήσω τον κόσμο να μην ξαναπάει σε αυτόν τον άνθρωπο. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν το είπα σε φίλους και αυτοί συνέχισαν να τον επισκέπτονται» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This