Ρεπουμπλικανή βουλευτής για να εκδικηθεί αντίπαλο συνάδελφο, έριχνε επί μήνες κρυφά νερό στη τσάντα του

Πιάστηκε στα πράσα...

Must Read

H Ρεπουμπλικανή βουλευτής από την πολιτεία του Βερμόντ των ΗΠΑ βρήκε ένα απίστευτο τρόπο να εκδικηθεί τον Δημοκρατικό συνάδελφό της καθώς η κάμερα την έπιασε τα πράσα! «Ντρέπομαι πραγματικά για τις πράξεις μου», είπε η 67χρονη Ρεπουμπλικανή βουλευτής Μαίρη Μόρισεϊ.

 

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής ομολόγησε ότι παρενοχλούσε τον συνάδελφό της, τον 62χρονο Τζιμ Κάρολ που εκπροσωπεί την ίδια με αυτήν εκλογική περιφέρεια του Βερμόντ, ρίχνοντας κρυφά νερό στην τσάντα του και αργότερα ζήτησε συγγνώμη στη διάρκεια συνεδρίασης της τοπικής Βουλής την Δευτέρα.

Ο Δημοκρατικός βουλευτής είπε ότι υποψιάστηκε τη συνάδελφό του επειδή τους τελευταίους μήνες του είχε φερθεί πολλές φορές άσχημα μολονότι γνωρίζονται από παιδιά και εκκλησιάζονται στον ίδιο ναό.

«Μού έκανε απαξιωτικά σχόλια μπροστά σε άλλους βουλευτές», δήλωσε ο Κάρολ στη βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Αποδείξεις, ωστόσο, δεν είχε κι έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έστησε κάμερες και επί μήνες βιντεοσκοπούσε την τσάντα για να πιάσει τον δράστη επ’ αυτοφώρω. Πράγματι, σε δύο βίντεο η Μόρισεϊ φαίνεται να χύνει υγρό από ένα ποτήρι στην πράσινη τσάντα του Δημοκρατικού βουλευτή και μολονότι το πρόσωπό της δεν διακρίνεται στα πλάνα, συνάδελφοί της βουλευτές την ταυτοποίησαν από τα γκρίζα μαλλιά της.

Αν και αρχικά δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το βίντεο, για να μη φέρει σε δύσκολη θέση τη Ρεπουμπλικανή βουλευτή, ο Κάρολ το έδωσε στα ΜΜΕ όταν αντιλήφθηκε ότι κυκλοφορούσαν φήμες για την παιδιάστικη συμπεριφορά της συναδέλφου του.

Σε συνομιλία που είχαν έκτοτε οι δύο βουλευτές, η Μόρισεϊ ψέλισε δικαιολογίες, ότι έριξε νερό γιατί είδε ένα ζουζούνι στην τσάντα, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ο Κάρολο ήταν ο ιδιοκτήτης της. Ο Δημοκρατικός βουλευτής, ο οποίος μπήκε στις αρχές του χρόνου σε κέντρο αποτοξίνωσης επειδή τον έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Μόρισεϊ.

Όσο για το κατά πόσον συγχωρεί την Μόρισεϊ, ο Κάρολ είπε ότι θα το έκανε απρόθυμα στο πνεύμα της συγχωρητικότητας, αλλά όπως τόνισε «η συγγνώμη της αξίζει όσο η υφασμάτινη τσάντα μου».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This