Κάποιος μάτιασε τη συμφωνία του Mega με τη Φαίη Σκορδά

Must Read

Θρίλερ με τη Φαίη και το Mega! Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η Σκορδά, καθώς το κανάλι τής πρότεινε συμβόλαιο 1+1 και όχι για δύο χρόνια, για να μπορεί να λειτουργεί ανεπηρέαστη, χωρίς το άγχος μιας… πιθανής ανανέωσης του συμβολαίου της που μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι! Οι δυο πλευρές έχουν αρχίσει επαφές εδώ και μήνες, με αλλεπάλληλες συναντήσεις, που έως τώρα κινούνταν προς την κατεύθυνση της οριστικής συμφωνίας και με καλή διάθεση.

Στο τελευταίο ραντεβού η μέχρι τώρα ομαλή διαπραγμάτευση βρήκε σκόπελο, όταν ετέθη το θέμα της διάρκειας του συμβολαίου. Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, το Mega πρότεινε στη Φαίη Σκορδά το συμβόλαιο συνεργασίας να έχει διάρκεια 1+1 χρόνο, όπερ σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει «κλειδωμένος» μακρύς ορίζοντας, αλλά ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας θα λειτουργήσει σαν δοκιμαστική περίοδος, ενώ ο δεύτερος θα τελεί υπό αίρεση, ανάλογα με την πορεία της εκπομπής και τα ποσοστά τηλεθέασης και των διαφημιστικών εσόδων.

Η πρόταση του Mega φαίνεται ότι δυσαρέστησε την καλλονή, καθώς έως τώρα υπογράφει συμβόλαια τουλάχιστον διετούς διάρκειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προσωρινά παγώσει και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι ερχόμενες ημέρες στο πεδίο των συζητήσεων ανάμεσα στο Mega και στη Σκορδά θα είναι κρίσιμες, ενώ αναμένεται η επόμενη κίνηση, που θα δείξει αν μία από τις δύο πλευρές θα υποχωρήσει στις επιθυμίες της άλλης. Σε περίπτωση που τιναχτεί στον αέρα το deal, που αποτελούσε μέχρι πρότινος ίσως την πιο «δεμένη» μετεγγραφή της χρονιάς και την πιο πολυσυζητημένη, θα προκληθεί μεγάλη ανατροπή στον σχεδιασμό του Mega, ενώ θα επιφέρει ντόμινο αλλαγών εντός και εκτός σταθμού σε νευραλγικές ζώνες.

Η πρόταση του Mega για συμβόλαιο 1+1 προς τη Φαίη Σκορδά εντάσσεται σε μια ευρύτερη τάση που «εξαπλώνεται» στα κανάλια και θέλει τις συμφωνίες να έχουν μικρότερη διάρκεια, καθώς δίνει ευελιξία στους σταθμούς για δραστικές κινήσεις σε περίπτωση μη ικανοποιητικής πορείας μιας συνεργασίας. Την τακτική αυτή εφαρμόζει ήδη το Star, το οποίο επιλέγει στο εξής να κάνει μόνο μονοετή συμβόλαια. Τα οικονομικά στοιχεία κρίνουν τη διάρκεια, λένε πλέον στα κανάλια. Ο συνδυασμός εσόδων και τηλεθέασης είναι πλέον μόνιμα στο μικροσκόπιο των καναλιών και γι’ αυτό δεν τους επιτρέπει να κάνουν μακροπρόθεσμες συμφωνίες ακόμη και με tv-stars!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This