«Βέλη» Δούκα κατά Ανδρουλάκη: «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω»

Must Read

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ρίχνοντας βέλη κατά του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα κάνει πίσω μετά από τις παραινέσεις που δέχτηκε να μην ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο κόμμα.

Σε ομιλία του κατά την διάρκεια παρουσίασης βιβλίου με πολιτικό περιεχόμενο, στην Τεχνόπολη, ο Χάρης Δούκας που «ψήνεται» για την προεδρία του κόμματος δήλωσε: «Και αν το βιβλίο μιλάει για την κατεύθυνση των κομμάτων το 2050, εγώ θέλω ο χώρος στον οποίο πάντα ανήκω, θέλω το ΠΑΣΟΚ και η ευρύτερη δημοκρατική παράταξη να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα, τώρα. Και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό».

Μάλιστα, ανέφερε ότι «οι συγκλίσεις για την Κεντροαριστερά γίνονται στις γειτονιές» προσθέτοντας ότι «η δημοτική παράταξη που κέρδισε τις εκλογές στην Αθήνα έχει ως κορμό το ΠΑΣΟΚ αλλά και συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη δυνατή συνύπαρξη δυνάμεων».




Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Έγινα και παραμένω στόχος επιθέσεων. Όμως δεν με πτοούν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Δεν υποχωρώ» είπε στέλνοντας μήνυμα στον Ανδρουλάκη και τόνισε: «Ο χρόνος των εξελίξεων δεν είναι ευθύγραμμος, στατικός χώρος, απεριόριστος… Η ιστορία γράφεται με ασυνέχειες και τομές που αλλάζουν τον ρου των εξελίξεων. Χρειάζεται ένα άλμα γρηγορότερο από τη φθορά, που λέει και ο Ελύτης».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This