Παρέμβαση Γερουλάνου: «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τον ηγέτη του»

«Αν θέλουμε να γίνουμε Κυβέρνηση, πρέπει να τ’ αλλάξουμε όλα»

Must Read

Ηχηρή παρέμβαση έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος στην Κοινή Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές για εσωκομματικές εκλογές.

«Ξεκινάω από τον στόχο: Να δημιουργήσουμε έναν πόλο προοδευτικό, μοναδικό και ενιαίο, που θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτή η προσπάθεια ξεκινάει σήμερα. Εδώ μέσα. Πρώτα, στο ΠΑΣΟΚ. Τα έξω είναι σημαντικά, αλλά έπονται. Δεν θα πετύχουμε τον στόχο κατηγορώντας ο ένας τον άλλον, για το αν πάλεψε ή όχι στις Ευρωεκλογές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της εσωκομματικής κάλπης.

«Αν θέλουμε να γίνουμε Κυβέρνηση, και μάλιστα Κυβέρνηση με γερά θεμέλια στις επόμενες εκλογές, πρέπει να τ’ αλλάξουμε όλα» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος παραθέτοντας τις θέσεις του για ανανέωση:

«Πρώτα από όλα, το σχέδιό μας για τη χώρα.Καλές είναι οι προτάσεις μας.Αλλά πρέπει να κουμπώνουν σε θέσεις. Και οι θέσεις να κουμπώνουν σε ένα όραμα. Να καταλαβαίνουν Ελληνίδες και Έλληνες πού θα είναι η Ελλάδα, σε 3, 5, 10 χρόνια, με Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Δεύτερον, να αλλάξουμε την επικοινωνία μας. Καλό το όραμα, οι θέσεις και οι προτάσεις αλλά αν δεν τις επικοινωνήσουμε, θα τις χαιρόμαστε μόνοι μας. Το ΠΑΣΟΚ ξέρει πώς να φτάσουμε το μήνυμά μας στη βάση, σε κάθε στέλεχος, σε κάθε καφενείο, σε κάθε χώρο δουλειάς. Το πετύχαμε στον Τομέα Επικοινωνίας πριν από 15 χρόνια. Και με μηδέν κόστος. Τρίτον, να αλλάξουμε την οργάνωσή μας. Να αποκτήσει γερό κεφάλι και σπονδυλική στήλη. Ούτε ακέφαλη μπορεί να πηγαίνει στη μάχη. Ούτε με facecontrol. Οι νέοι μέσα, οι παλιοί έξω. Λες και το ΠΑΣΟΚ ήταν ποτέ υπόθεση μίας μόνο γενιάς. Ή «οι δικοί μας» μέσα, οι άλλοι έξω. Λες και το ΠΑΣΟΚ, είναι λέσχη φίλων» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης.

«Κακά τα ψέματα. Όλα αυτά απορρέουν από ένα κέντρο. Μια πηγή ενέργειας που διατρέχει όλο το σύστημα. Που στέλνει σήμα, δίνει κατεύθυνση, ανοίγει δρόμους. Βάζει το όραμα και εμείς δουλεύουμε θέσεις και προτάσεις. Ένα κέντρο που διατάσσει δυνάμεις για μάχη, που βάζει τους καλύτερους μαχητές μπροστά και προστατεύει τους πιο αδύναμους. Που θέτει κανόνες για τη λειτουργία όλων μας στη μάχη. Που εμπνέει, σε όλους, ότι μπορούν να ακουμπήσουν πάνω του, για να πάμε μπροστά. Που δίνει το παράδειγμα και αναλαμβάνει πρώτο την ευθύνη. Ένα κέντρο, που βγαίνει μπροστά και δεν φοβάται» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε:

«Αυτό το κέντρο, αυτή την ηγεσία πρέπει να την αποκτήσουμε. Διότι, μπροστά μας έχουμε τρία δημιουργικά χρόνια στα οποία πρέπει να πάρουμε την Κυβέρνηση, για να απαλλάξουμε τον ελληνικό λαό από πολιτικές που έχουμε βάλει απέναντι και να φέρουμε στην Ελλάδα το όραμα που πιστεύουμε. Μπορούμε να το κάνουμε; Και βέβαια μπορούμε. Οι ψηφοφόροι περιμένουν. Μην τα ξαναλέω. Για κάθε ΠΑΣΟΚο που πάει στην κάλπη, 3 μένουν σπίτι. Αλλά τρία χρόνια, είναι λίγα. Ευτυχώς οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του, δεν έχουν κουραστεί να δίνουν μάχες» είπε στην παρέμβασή του ο βουλευτής Αθήνας και κατέληξε τονίζοντας τη σημασία των εκλογών για ανάδειξη ισχυρού ηγέτη: «Χρειάζεται όμως το κέντρο του, τη σπίθα του, τον ηγέτη του. Και αυτό προϋποθέτει κάλπη αναγέννησης. Όσο νωρίτερα και με συμμετοχή, τόσο καλύτερα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This