Άλκης Δαυίδ: Θα πληρώσει αποζημίωση 900 εκατομμυρίων δολαρίων για βιασμό υπαλλήλου του; Τι απαντάει ο ίδιος

O εκκεντρικός ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μιλάει για fake news

Must Read

Αμύθητο ποσό καλείται να πληρώσει ως αποζημίωση στο θύμα του ο ο κληρονόμος της Coca Cola Άλκης Δαυίδ, ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα υπάλληλο του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του latimes.com.

Η γυναίκα με το ψευδώνυμο «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση κατά του ελληνικής καταγωγής Άλκη Δαυίδ, ισχυρίστηκε ότι παρενοχλήθηκε και βιάστηκε για περίοδο τριών ετών από το 2016 έως το 2019, από τον εργοδότη της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Το δικαστήριο του Λος Άντζελες επιδίκασε αποζημίωση 900 εκατομμυρίων δολαρίων στην γυναίκα με τον δικηγόρο της Γκάρι Ντόρντικ να καταγγέλλει: «Είναι τόσο απαίσια, τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης. Βίασε την εντολέα μου ενώ βρισκόταν σε δίκη σε άλλη υπόθεση».

Η γυναίκα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ισχυρού επιχειρηματία, εργαζόταν σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εταιρεία του Δαυίδ Hologram USA. Σύμφωνα με την ίδια, η συμπεριφορά του εργοδότη της ήταν παρενοχλητική από το πρώτο κιόλας διάστημα. Η ίδια καταγγέλλει ότι το 2016 ο Δαυίδ προσπάθησε να τη φιλήσει κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα. Λίγους μήνες μετά απολύθηκε και το 2018 όπως ισχυρίστηκε, ο Δαυίδ της πρόσφερε δουλειά στην εταιρεία κατασκευής κάνναβης του, Swiss-X.

Η ίδια δέχτηκε τη θέση ωστόσο ένα βράδυ την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, για να της δώσει ένα δείγμα προϊόντος CBD, σύμφωνα με τη μήνυση. Η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται μεθυσμένη και αποπροσανατολισμένη και ο Ντέιβιντ στη συνέχεια αυνανίστηκε και την ανάγκασε να αγγίξει το πέος του, αναφέρεται στη μήνυση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τον Απρίλιο του 2019, ο Δαυίδ τη βίασε σε ένα μικρό δωμάτιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού μίτινγκ.

Για fake news μιλάει ο Άλκης Δαυίδ

Από πλευράς του ο Άλκης Δαυίδ σε ανάρτησή του στο Instagram κάνει λόγο για fake news και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοια δικαστική εντολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This