Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη με 14,9%»

«Όποιος διαφωνεί με την ομάδα Κασσελακη στην Κουμουνδούρου, φεύγει»

Must Read

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση του πως ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς απέτυχαν η μη πολιτική και η άκρατη επικοινωνία».



 

Ο Χρήστος Σπίρτζης είπε χαρακτηριστικά «εγώ ξέρω ότι κατέθεσα την πρόταση στο προηγούμενο συνέδριο να μην μετέχουν τα εκλεγμένα σε όργανα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αμειβόμενες θέσεις στο κόμμα. Αυτή απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και από τους στενούς συνεργάτες του κ. Κασσελάκη. Από τη στιγμή που δεν άνοιξε μια κουβέντα αν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί, γιατί αυτό διασφαλίζει πολλά πράγματα στο πώς κινείται ένα κόμμα, οι απολύσεις είναι καθαρά πολιτικής δίωξης. Όποιος διαφωνεί με την ομάδα Κασσελακη στην Κουμουνδούρου, φεύγει».

«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει η βάση να γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είχα αμειβόμενη σχέση με το κόμμα», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης απαντώντας στη φημολογία, σύμφωνα με την οποία θα είναι ο επόμενος που θα «απομακρυνθεί».

Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για «άθλια πρακτική» όσων είναι δίπλα στον Κασσελάκη και δίνουν, όπως είπε, τέτοιες διαρροές.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πιο πολύ από όλους και έχει ευθύνη ο πρόεδρος», διότι, όπως είπε, «ο κ. Κασσελάκης όφειλε να μην λειτουργεί ως μονοπρόσωπη ΙΚΕ και να συγκληθούν τα όργανα».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «δεν έχει καμία σημασία». «Αποδείχτηκε ότι ούτε ο κ. Κασσελάκης, ούτε ο κ. Ανδρουλάκης μπορούν να διεκδικήσουν την πρωθυπουργία», συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για δύο κόμματα που «κατάφεραν να σώσουν μια κυβέρνηση» που, όπως είπε, βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση».

Σύμφωνα με τον ίδιος, ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη με 14,9%». «Απέτυχε η πρακτική, η μη πολιτική πρόταση, η άκρατη επικοινωνία, το συγκεκριμένο στιλ επικοινωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι η σύγκλιση του προοδευτικού χώρου».

Ανέφερε, μάλιστα, ότι προετοιμάζονται κινήσεις για τη σύγκλιση των κομμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αλήθεια Σπίρτζης, Ραγκούσης, Τεμπονέρας, Γ.Τσίπρας καί λοιποί παραπονούμενοι άεργοι πρώην συριζαίοι δέν φτιάχνουν ένα δικό τους σύριζα δίκην ΝΕΑΡ; ούπς ξέχασα αυτοί δέν έχουν έδρες γιά νά τίς πάρουν παραμάσχαλα καί νά τήν κάνουν. Ο κόσμος τούς έφτυσε κανονικά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This