Κοκτέιλ και κους κους για τους συντελεστές και τους φίλους της νέας κωμικής σειράς «Τζέλα Δελαφράγκα»

Must Read

Η Τζέλα φόρεσε τα γιορτινά της και τα… ήπιε παρέα με φίλους! Και απο ένα τέτοιο πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Espresso!

Μαριέλλα Σαββίδου, Ελενα Χαραλαμπούδη, Μιχάλης Ρέππας, Πηνελόπη Πιτσούλη

O αειθαλής Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, με casual look και όχι με κοστούμι όπως στις «Ψυχοκόρες», η μπριόζα Σοφία Βογιατζάκη , ο Θάνος Μπίρκος, που από τον «Σασμό» θα γελάσει πλέον το χειλάκι του στη «Δελαφράγκα», και ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος το έσκασε από το Αλσος για μια Τζέλα βρέθηκαν στο bar-restaurant Ruins, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μιας νέας κωμικής σειράς που θα γράψει ιστορία. Και δεν ήταν μόνο αυτοί στις χαρές του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου για το καινούργιο τους σίριαλ «Τζέλα Δελαφράγκα», το οποίο θα δούμε στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της

Τα φώτα έκλεψαν το ατίθασο μαλλί της Τζένης Διαγούπη, η νεανική εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και η κλασάτη εμφάνιση της Μιμής Ντενίση με μοβ φόρεμα. Φυσικά όλη η showbiz ήταν εκεί, από την Αννα Κουρή και την Πηνελόπη Πιτσούλη μέχρι τη Μαριέλλα Σαββίδου, τη Νίκη Λάμη, τη Μαρία Λεκάκη, τη Ματθίλδη Μαγγίρα με την όμορφη κόρη της Λήδα Φόστερ (ξεχώρισε για την κουπ στο μαλλί της), αλλά και τον συνθέτη Γιώργο Θεφάνους που υπογράφει μαζί με την Αφροδίτη Μάνου τα τραγούδια της σειράς, που τα ερμηνεύουν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Νίκος Μαρκόπουλος. Στην τηλεοπτική γιορτή παρευρέθηκε και ο φίλος του συγγραφικού διδύμου, Γιώργος Βαρδινογιάννης. Στο soundtrack της σειράς, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Ελληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν ρόλο στη νέα κωμική σειρά.

Αντώνης Λουδάρος, Μαίρη Αυγερινοπούλου

Στο εντυπωσιακό πάρτι για την «Τζέλα Δελαφράγκα» και, για την ακρίβεια, για την «κατάρα της», η παραγωγός Ελενα Χατζηαλεξάνδρου, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της σειράς χόρεψαν και πέρασαν θεσπέσια! Να σημειωθεί ότι 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μια σάτιρα-φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του διδύμου των επιτυχιών Θανάση ΠαπαθανασίουΜιχάλη Ρέππα και θα χτυπήσει κόκκινο η τηλεθέαση!

Ρέππας και Παπαθανασίου με την Ντενίση
Μελίνα Ασλανίδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σοφία Βογιατζάκη

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This