Ήττα-αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Από τον Γερμανό Στρουφ

Must Read

O 34χρονος Γιάν Λέναρντ Στρουφ χρειάστηκε 66 λεπτά, αλλά κι ένα break σε κάθε set για να επικρατήσει του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-4, 6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Χάλε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Γερμανός, ο οποίος έκανε ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι κάνοντας μόλις 5 αβίαστα λάθη, έναντι 17 του Τσιτσιπά, έφτασε τις 21 νίκες μέσα στη σεζόν (21-12), αλλά και τις 5 στο τουρνουά με το ρεκόρ του να είναι στο 5-10.

Ο Νο41 του κόσμου βρήκε 8 άσους (ένα διπλό λάθος), πέρασε το 58% των πρώτων service, κερδίζοντας το 84% των πόντων (26/31) και το 73% στο δεύτερο (16/22) δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point από τον Τσιτσιπά, ενώ από τη μεριά του εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 3 ευκαιρίες για break.

Στη μοναδική φορά που ο Τσιτσιπάς έφτασε κοντά στο να απειλήσει το service του Στρουφ ήταν στο 8ο game, κάνοντας το 40/15, 40/40, αλλά ο Γερμανός με δύο “βαριά” service βρήκε και πάλι τη λύση για να κλείσει το ματς λίγο αργότερα παίρνοντας την πρόκριση για την 8άδα. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του κόσμου Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε δύσκολα νωρίτερα του Φαμπιάν Μαροζάν με 6-4, 6-7(4), 6-3. 




Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This