Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο 41χρονος που εμβόλισε την μηχανή της πρώην συζύγου του και την απείλησε ότι θα την πνίξει!

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 41χρονος ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής εμβόλισε την μηχανή που οδηγούσε η 35χρονη πρώην σύζυγός του στα Νέα Μάλγαρα και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και απείλησε ότι θα την σκοτώσει!

Ο κατηγορούμενος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτή. Ωστόσο δεν απολογήθηκε και ζήτησε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε τον 41χρονο:

(πηγή φωτογραφίας protothema.gr)

Σε βάρος του άντρα έχει κατατεθεί και δεύτερη μήνυση από την 35χρονη γι’αυτό σήμερα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο 41χρονος, όπως αναφέρουν πηγές, αποδέχεται την πράξη του και ζήτησε «συγνώμη» ενώ ισχυρίστηκε πως «θόλωσε». Παράλληλα, υποστήριξε πως η εν διαστάσει σύζυγός του διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και στο σπίτι της διέμεναν τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Επίσης, είπε ότι ανάμεσά τους υπήρχαν οικονομικές διαφορές και ότι χώρισαν επειδή πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον τους δημιουργούσαν προβλήματα.

Δύο μέρες μετά το περιστατικό ο 41χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα Χαλκίδας για να καταθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα.

Δείτε επίσης:

Θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 41χρονος που εμβόλισε την μηχανή της πρώην συζύγου του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This