Mamma Mia για τη Λίλι Αλεν στην Ελλάδα

Η διάσημη τραγουδοποιός ζει ένα συναρπαστικό καλοκαίρι αλά ελληνικά

Must Read

Διακοπές αλά ελληνικά για τη Λίλι Αλεν. Η διάσημη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός από τη Βρετανία βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές μαζί με τις δύο κόρες της, την 11χρονη Μάρνι και τη 12χρονη Εθελ.

Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε στιγμιότυπα με την ίδια και τις μικρές, την ώρα που ετοιμάζονται να βουτήξουν στη θάλασσα. Σε άλλες εικόνες που μοιράστηκε με τους followers της η 39χρονη σταρ της μουσικής ποζάρει μέσα στη θάλασσα ή απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ έδειξε μέχρι και το πιάτο με το φαγητό που την ξετρέλανε: αρνί στο φούρνο με πατάτες!

«Σου δίνει μια αίσθηση Mamma Mia. Αγαπώ την Ελλάδα» σχολίασε η Λίλι Αλεν στο post της, δίχως ωστόσο να «προδώσει» την ακριβή τοποθεσία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This