Αργολίδα: Σε airbnb διέμενε η 39χρονη έγκυος που έπαθε εγκαύματα όταν εξερράγη ο θερμοσίφωνας

Must Read

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για το περιστατικό με την 39χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Παρασκευής 21/6 τραυματίστηκε από την έκρηξη του θερμοσίφωνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η γυναίκα, η οποία, μάλιστα είναι έγκυος στον 6ο μήνα, είχε νοικιάσει το εν λόγω διαμέρισμα μέσω της γνωστής πλατφόρμας Airbnb, προκειμένου να περάσει εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, στάθηκε, ως φαίνεται, άτυχη, καθώς μετά την έκρηξη έπεσε πάνω της καυτό νερό ενώ βρισκόταν στο μπάνιο για να κάνει ντους. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της ήταν αρκετή για να τής προκαλέσει πανικό, αλλά, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, ευτυχώς, τα τραύματα της 39χρονης δεν ήταν τόσο σοβαρά.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το ρεπορτάζ, πέραν του γεγονότος ότι ο θερμοσίφωνας του σπιτιού εξερράγη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που το ωστικό της κύμα διέλυσε την κεραμοσκεπή του οικήματος!

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This