Τα «μαζεύει» ο Αποστολάκης μετά τη «βόμβα» για το μαύρο χρήμα

Must Read

Μετά τη δήλωση «βόμβα» του Ευάγγελου Αποστολάκη για «μαύρο χρήμα σε όλα τα κόμματα», ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να τα «μαζέψει».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός» δήλωσε ο κ. Αποστολάκης σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις αναφορές Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ προτού εκλεγεί αρχηγός. Σημειώνεται ότι μετά τη δήλωσή του επικράτησε πρωτοφανής σιωπή από όλα τα κόμματα…

Σε νέες δηλώσεις του για όσα υποστήριξε, ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πέραν πάσης υποψίας. Ερωτηθείς εάν η αναφορά σε μαύρο χρήμα ήταν υπερβολική, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν στα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες για να ενισχυθούν τα κόμματα είπε ο κ. Αποστολάκης και προσέθεσε πως «τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με μια διαδικασία, που να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».

Όσο για την κόντρα Κασσελάκη-Τσίπρα, ο ίδιος απάντησε: «Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα. Καταρχήν, δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Για το θέμα της εφημερίδας Αυγή, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι πουλιέται ένα ευρώ ενώ στοιχίζει εφτά ευρώ, «και δεν την παίρνει και κάνεις». «Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν… Κανείς δεν πάει να την πάρει… Πώς θα σταθεί δηλαδή; Με θαύμα; Το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι, και πρέπει να βρούμε λύση», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Δείτε επίσης:

«Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Βελόπουλου για το μαύρο χρήμα στα κόμματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This