Euro: Κάποιες φορές στο… τέλος δεν κερδίζουν οι Γερμανοί, αλλά οι Ισπανοί

Απίστευτη νίκη, 2-1, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης!

Must Read

Η μπάλα τιμωρεί. Η Ισπανία προηγήθηκε στο 51′ της Γερμανίας, ισοφαρίστηκε στο 89′, όλοι θυμήθηκαν στο κλισέ που λέει ότι στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί, αλλά στην παράταση, στο τελευταίο λεπτό της, ο Μίκελ Μερίνο της Ρεάλ Σοσιεδάδ ανέτρεψε τα πάντα σημειώνοντας το μόλις δεύτερο γκολ στη διεθνή του καριέρα στην 26η του συμμετοχή.

Δεν ήταν μόνο πανέμορφο, αλλά και καθοριστικό, αφού στέλνει στα ημιτελικά την Ισπανία με αντίπαλο την Πορτογαλία ή τη Γαλλία.

Άξιζε να κερδίσει αυτό το ματς η Ισπανία, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για τον Ντάνι Όλμο τον ποδοσφαιριστή που κλήθηκε στο 8′ να αντικαστήσει τον Πέδρι που τραυματίστηκε. Όλη η Ισπανία πρέπει να έπεσε σε κατάθλιψη εκείνη τη στιγμή. Από τη Μαδρίτη μέχρι τη Βαρκελώνη κι από την Βοτόρια μέχρι τη Βαλένθια. Σπάνια η χώρα μωσαϊκό μπορεί να αισθάνεται έτσι απ’ άκρη σε άκρη.

Κι όμως ο Όλμο ήταν η πρωταγωνιστής. Όχι μόνο αντικατέστησε επάξια τον Πέδρι, αλλά ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ και δημιουργός του δεύτερου.

Κι οι Γερμανοί; Αυτή τη φορά μπορεί να είχαν την ίδια αποφασιστικότητα, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες.

51′: Ο Ντάνι Όλμο αποδεικνύεται… χρυσή αλλαγή



89′: Η ισοφάριση για τη Γερμανία με τον Βιρτς που κράτησε στη ζωή τους Γερμανούς



120′: Το χτύπημα του Μαρίνο που οδήγησε την Ισπανία στα ημιτελικά και την Γερμανία… στον καναπέ!



Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Ουνάι Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν (46’ Νάτσο), Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Πέδρι (8’ Ντάνι Όλμο), Φαμπιάν Ρουίθ (102’ Χοσέλου), Νίκο Γουίλιαμς (79’ Μίκελ Μερίνο), Γιαμάλ (63’ Φεράν Τόρες), Μοράτα (79’ Ογιαρθάμπαλ).
Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα (80’ Τόμας Μίλερ), Ράουμ (57’ Μίτελσταντ), Εμρέ Τσαν (46’ Βιρτς), Κρόος, Γκιντογάν (57’ Φίλκρουγκ), Μουσιάλα, Σανέ (46’ Άντριχ), Χάβερτς (91’ Άντον).



 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This