«Τσάκωσαν» 24χρονο που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας – «Θύματα» 22 ανήλικα!

Είχε και υλικό που αφορούσε ενήλικες και revenge porn

Must Read

Οργή και φρίκη προκαλεί η είδηση πως η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε ένα 24χρονο στα Πετράλωνα ο οποίος είχε στην κατοχή ένα τεράστιο υλικό παιδικής πορνογραφίας που αφορούσε όχι ένα και δύο αλλά 22 ανήλικα παιδιά!

Η σύλληψη του «άρρωστου» νεαρού έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Εκτός από τα παιδιά, ανάμεσα στα θύματά ήταν και δύο ενήλικες. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν την πορνογραφία ανηλίκων και την εκδικητική πορνογραφία. Ο νεαρός κατείχε το υλικό και δεν κατηγορείται ότι το παρήγαγε ή ότι γύρισε ο ίδιος κάποιο βίντεο. Μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, τα στελέχη της ΕΛΑΣ που βρέθηκαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν έπαθαν σοκ καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν βίντεο και φωτογραφίες με ανήλικα σε ερωτικές συνευρέσεις τους, ανάμεσα στα οποία υπήρχε και υλικό που αφορούσε παιδιά κάτω από 15 ετών.

Το επίμαχο υλικό εξετάστηκε από τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί  αν σχετίζεται με ανήλικα ή ενήλικες που έχουν καταγγείλει revenge porn ή διακίνηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές. Η έρευνα έβγαλε «λαβράκι» καθώς ταυτοποιήθηκαν τελικά 24 θύματα από όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This