Αρχική LIFESTYLE Ποιοι celebrities το έριξαν έξω την Πρωτοχρονιά και ποιοι ήταν «σπιτόγατοι»

Ποιοι celebrities το έριξαν έξω την Πρωτοχρονιά και ποιοι ήταν «σπιτόγατοι»

0
Ποιοι celebrities το έριξαν έξω την Πρωτοχρονιά και ποιοι ήταν «σπιτόγατοι»

Λαμπερές γιορτές εντός συνόρων έκαναν οι περισσότεροι εγχώριοι celebrities! Κάποιοι προτίμησαν να το γιορτάσουν έξω, ενώ άλλοι τίμησαν την σπιτική θαλπωρή:

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Από τις πιο αγαπησιάρικες φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media ήταν αυτή του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Το ζευγάρι, που ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά του, χόρεψε σ’ ένα ενσταντανέ γεμάτο τρυφερότητα που αποτυπώθηκε και στον φακό.

Ρούλα Κορομηλά

Από την άλλη, η Ρούλα Κορομηλά, που πριν από λίγες μέρες μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, προτίμησε να αναρτήσει μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της φορώντας ένα λευκό κουστούμι, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας τις ευχές της για τον ερχομό του 2020. «Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους! Δώστε και πάρτε αγκαλιές, σφιχτές, αληθινές, γενναιόδωρες, μέχρι να κολλήσουν μέσα σας όλα τα σπασμένα! Την αγάπη μου σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε» έγραψε στον λογαριασμό της η λαμπερή Ρούλα!

Πάολα και Φώτης Ζογλοπίτης

Ομως, και η Πάολα, κρατώντας μαζί με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη και την κορούλα τους Παολίνα τη βασιλόπιτα, λίγο πριν μπει το νέος έτος, έγραψαν στον προσωπικό λογαριασμό τους: «Ευχές για το νέο έτος». Σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία υποδέχθηκε το 2020 έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε φωτό στο Instagram κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια και δίνοντας ευχές για το 2020!

Άγγελος Λάτσιος με Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Τέλος, στο κλίμα του ερχομού του νέου έτους ήταν και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος μαζί με τις κόρες του κουμπάρου της Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα. Τα παιδιά, που έχουν μεγαλώσει μαζί λόγω της στενής φιλίας και της κουμπαριάς που έχουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η πρώην σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού με την Ελένη Μενεγάκη, παραμένουν ακόμη στενά συνδεδεμένα. Ετσι, χθες, λίγο πριν από την εκπνοή του 2019, ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τα τρία παιδιά του και ο Γιάννης Λάτσιος με τον γιο του Αγγελο δείπνησαν όλοι μαζί και στη συνέχεια ακολούθησε βραδινή έξοδος για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, την Αμαλία Κωστοπούλου και φίλους τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Ελενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος.

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Ρεβεγιόν στο σπίτι με εντυπωσιακό στυλ και λαμπερή διακόσμηση για ένα από τα πιο ενωμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι.

Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

Το ερωτευμένο ζευγάρι Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννη Κεντ επέλεξε την «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» για τη φετινή Πρωτοχρονιά απολαμβάνοντας τις ρομαντικές βόλτες στη χριστουγεννιάτικη αγορά, καθώς και τα πιο φημισμένα πιάτα διάσημων σεφ σε in εστιατόρια.
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, η πρωταγωνίστρια και ο επιτυχημένος θεατρικός παραγωγός πόζαραν χαμογελαστοί στον προσωπικό λογαριασμό της Μαρί Κωνσταντάτου στο Instagram όπου η ίδια σχολίασε: «Νέος Χρόνος, Νέα Δεκαετία, Νέα Ζωή».

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας

Στο Big Apple βρέθηκαν επίσης η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, όπου υποδέχτηκαν το 2020 με τρυφερά φιλιά και αγκαλιές, βόλτες στους πολυσύχναστους δρόμους, στη χλιδάτη 5η Λεωφόρο, το Washington Square Park, αλλά και την αγορά του Τσέλσι. Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο τραγουδοποιός χαρακτήρισε την «πρωτεύουσα του κόσμου» ως «Gotham city» επηρεασμένος από την αγάπη του στον υπερήρωα Μπάτμαν, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε όμορφη και χαμογελαστή στα πιο διάσημα αξιοθέατα με χνουδωτό χοντρό πανωφόρι και γαλλικό μπερέ!

Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσας

Πρωτοχρονιά στο πιο ακριβό και πολυτελές κοσμικό θέρετρο της Ευρώπης για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λεό Πατίτσα! Η σχεδιάστρια και ο εφοπλιστής μαζί με τα δύο τους παιδιά υποδέχτηκαν τη νέα χρόνια στη χιονισμένη Κουρσεβέλ των Γαλλικών Αλπεων, διάσημο θέρετρο που επιλέγουν για τις διακοπές τους Κροίσοι από το διεθνές τζετ σετ. Η ευτυχισμένη οικογένεια επιδόθηκε στο σκι, από όπου και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο ποζάροντας με ενθουσιασμό!

Δείτε επίσης: Πλαστικός αποκαλύπτει πώς θα ήταν 10 διάσημες σήμερα εάν δεν είχαν κάνει επεμβάσεις

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας