Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη κατά της αδερφής του

Ο τραγουδιστής έχασε την πρώτη δικαστική μάχη

Must Read

Σήριαλ με πολλά επεισόδια αναμένεται να είναι η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω και αφορά στην περιουσία του γνωστού τραγουδιστή.

Χθες, το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του και αφορούσε σε ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειριζόταν εταιρεία, στην οποία μετείχαν ο τραγουδιστής, η αδερφή του και ο σύζυγός της.

Το Πρωτοδικείο εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο γνωστός τραγουδιστής και η οποία είχε συζητηθεί πριν από, περίπου, ένα μήνα.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια Σου», τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν κατατεθεί από τον προηγούμενο δικηγόρο του τραγουδιστή και το δικαστήριο έπρεπε να αποφασίσει αν η αδερφή του, Βάσω είχε καταχραστεί λεφτά ή όχι.

Στα τέλη Ιουνίου ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη, εκφράζοντας μάλιστα το παραπονό του για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και αφορούν στο άτομό του.

«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο διάσημος τραγουδιστής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This