Πυρκαγιές σε Μυτιλήνη, Όλυμπο και Βοιωτία – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Must Read

Επί ποδός και σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Όλυμπο, Μυτιλήνη και Βοιωτία.

Στην Πιερία, φωτιά ξέσπασε στις 10:15 το πρωί σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Κοπανούλα στον Όλυμπο. Στο σημείο έσπευσαν επίγεια και εναέρια μέσα και συγκεκριμένα επιχειρούν 25 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων και τρία οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Συναγερμός και στη Βοιωτία όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ελλοπία. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ειδικότερα, για την κατάσβεση επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο, συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και στη Μυτιλήνη, όπου γύρω στις 12 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά ανάμεσα στα χωριά Μανταμάδος και Κάπη.

Για την κατάσβεση επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις ωστόσο το έργο των πυροσβεστών δυσχαιρένουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο νησί.




Ειδικότερα, έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 12ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 7 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν και εθελοντές.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This