Φιλική ήττα για συμπεράσματα για την ΑΕΚ, 4-1 η Κλάμπ Μπριζ

Must Read

Το φιλικό της Ένωσης με την Κλαμπ Μπριζ ήταν μια ευκαιρία για συμπεράσματα από τον Αλμέιδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που συμφωνήθηκε να διαρκέσει 120′ με δύο 45λεπτα ημίχρονα και ένα έξτρα των 30′, για να δωθεί η ευκαιρία στους δύο τεχνικούς να χρησιμοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Οι Βέλγοι που αρχίζουν νωρίς το πρωτάθλημα τους  (την Παρασκευή 20 Ιουλίου έχουν πρεμιέρα με αντίπαλο τη Μαλίν) είναι περισσότερο έτοιμοι από την Ένωση έχοντας πίσω τους περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, νίκησαν με 4-1.

Κι επειδή τα φιλικά είναι για να εντοπίζονται λάθη και αδυναμίες είναι βέβαιο ότι ο Αλμέιδα έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα.

Το επόμενο φιλικό της Ένωσης είναι με την Γάνδη την Τετάρτη.

11′: Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία




13′: Από λάθος του Λιούμπισιτς και με τη βοήθεια του αέρα η Μπριζ ισοφαρίζει σε 1-1




ΑΕΚ (α’ μέρος): Μπρινιόλι, Ρότα, Χατζησαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία. Έπαιξαν και οι: Πήλιος, Άμραμπατ, Μάνταλος.
ΑΕΚ (β’ μέρος): Θεοχάρης, Κανελλοπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Άμραμπατ (90′ Μαχαίρας), Μάνταλος, Θεοδωρίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This