Οθωμανικά εμβατήρια και χαιρετισμοί «Γκρίζων Λύκων» για τον αγώνα Τουρκία – Ολλανδία στο Βερολίνο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση

Must Read

Παροξυσμός επικρατεί στους Τούρκους για τον αγώνα της Εθνικής τους με την Ολλανδία. Με οθωμανικά εμβατήρια και χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» υποδέχθηκαν το Σάββατο την ομάδα τους οι οπαδοί στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Στην Τουρκία ζουν και αναπνέουν για να δουν την ομάδα τους στην φάση των «8» του Euro 2024.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA να τιμωρήσει τον Μερίχ Ντεμιράλ με 2 αγωνιστικές γα το πανηγυρισμό του με το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την Άγκυρα

@sapereaudegr🇹🇷 Στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολλανδίας εναντίον Τουρκίας για το Euro, χιλιάδες Τούρκοι οπαδοί εκτελούν τον υπερεθνικιστικό χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων στο στάδιο, παρά την απαγόρευση που έχει επιβληθεί από τις πανευρωπαϊκές αθλητικές αρχές

♬ πρωτότυπος ήχος – Sapere Aude

 

Οι οπαδοί της Εθνικής Τουρκίας θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στον ποδοσφαιριστή και υποδεχόμενοι την αποστολή της ομάδας στο Βερολίνο σχημάτισαν με τα δάχτυλά τους το σήμα της ακροδεξιάς οργάνωσης υπό τους ήχους οθωμανικών εμβατηρίων.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=-sR0VK-NW4w

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This