Κίσσα που διέφυγε από τις φωτιές μιμείται τον ήχο των πυροσβεστικών στην Αυστραλία (video)

Must Read

Με αγωνία και λύπη παρακολουθούμε τον πύρινο εφιάλτη που εδώ και δύο μήνες σχεδόν, έχει αφανίσει τεράστιες δασικές εκτάσεις στην Αυστραλία.

Ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί και μαζί τους ο φυσικός πνεύμονας της χώρας μαζί με την πανίδα που ζει σε αυτόν. Σπάνια είδη ζώων και πτηνών έχουν καεί στην πύρινη λαίλαπα, ενώ εικόνες που φτάνουν στις οθόνες μας από απεγνωσμένες προσπάθειες διάσωσης από πολίτες που προσπαθούν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να σώσουν ό,τι απένεινε, δημιουργούν θλίψη και τρόμο.

Στο συγκινητικό  βίντεο που κατέγραψε κάτοικος και ανέβασε στον λογαριασμό στο στο Facebook, βλέπουμε ένα πτηνό κίσσα (ή αλλιώς καρακάξα) που μιμείται τις σειρήνες των πυροσβεστικών, τον ήχο που ακούγεται νυχθημερόν δυο μήνες τώρα, στα περίπου 150 μέτωπα που κατακαίνε την χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This