Φρίκη στην Αυστραλία: Τρία νεκρά παιδιά από πυρκαγιά στο σπίτι τους – Συνελήφθη ο 29χρονος πατέρας τους

Ανθρωποκτονία εξετάζουν οι αρχές - Στο νοσοκομείο η 29χρονη μητέρα και άλλα τέσσερα παιδιά έξι ως ένδεκα ετών

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυστραλία όπου τρία μικρά παιδιά, ανάμεσά τους κοριτσάκι δέκα μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι τους στο Σίδνεϊ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (τοπική ώρα).

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι υπεύθυνος για τον θάνατο των τριών παιδιών φέρεται να είναι ο 29χρονος πατέρας τους, με την αστυνομία της Αυστραλίας να γνωστοποιεί ότι αντιμετωπίζει την υπόθεση ως τριπλή ανθρωποκτονία. 

Την έρευνα για την σοκαριστική υπόθεση ανέλαβαν να διενεργήσουν μέλη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, που χειρίζονται την υπόθεση ως «ανθρωποκτονία» κατά συρροή συνδεόμενη με ενδοοικογενειακές διαφορές, δήλωσε ο επικεφαλής τους Ντάνι Ντόχερτι.

«Σε αυτό το στάδιο, πράγματι φαίνεται ότι ο 29χρονος ευθύνεται για τους θανάτους των μικρών παιδιών, οι ζωές των οποίων αφαιρέθηκαν με τραγικό τρόπο», πρόσθεσε ο κ. Ντόχερτι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα συνέβησαν περί τη 01:00 (τοππική ώρα, στις 18:00 χθες Σάββατο ώρα Ελλάδας) όταν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων κλήθηκαν σε ακίνητο στο Λέιλορ Παρκ, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σίδνεϊ.

Μόλις έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα φρικιαστικό θέαμα. Δύο μικρά αγόρια, δύο και τεσσάρων ετών, βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, όμως υπέκυψαν αφού διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Το κοριτσάκι δέκα μηνών βρέθηκε νεκρό στο εσωτερικό του ακινήτου αφού κατασβέστηκε η πυρκαγιά, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ένας 29χρονος άνδρας εμπόδισε τους αστυνομικούς να εισέλθουν στο σπίτι με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του προσφερθούν πρώτες βοήθειες λόγω εγκαυμάτων. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείό όπου έχει εισαχθεί και νοσηλεύεται υπό αυστηρή φρούρηση.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας πρόκειται για τον πατέρα των θυμάτων, που είναι «γνωστός» στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται επίσης σε σταθερή κατάσταση, άλλα τέσσερα παιδιά έξι ως ένδεκα ετών, όπως και η μητέρα τους, 29 ετών, που εισήχθη διότι εισέπνευσε καπνό.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This