Κρήτη: 26χρονη υποστήριξε ότι ενεπλάκη σε τροχαίο – Αποδείχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της!

Ο 20χρονος συνελήφθη

Must Read

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα 26χρονη στην Κρήτη. Δράστης ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος αρχικά υποστήριξε – όπως και η κοπέλα – ότι η 26χρονη έφερε τραύματα από την εμπλοκή της σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (6/7) στα Μάλια όταν το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση προκειμένου να παραλάβει μία 26χρονη κοπέλα. Όπως είπε η ίδια αλλά και ο σύντροφός της, τα τραύματά της προέρχονταν από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Η αλήθεια ωστόσο ήταν σοκαριστική. Η 26χρονη διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και εκεί αμφότεροι επανέλαβαν στους γιατρούς το σενάριο του τροχαίου. Ωστόσο μετά την εξέταση της κοπέλας από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της δεν προέρχονταν από τροχαίο, αλλά από ανθρώπινο χέρι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα ο 20χρονος να παραδεχτεί ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του. Ο νεαρός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This