ΗΠΑ: Ένοπλος στο Κεντάκι σκότωσε τέσσερα άτομα σε πάρτι και αυτοκτόνησε

Δράστης ένας 21χρονος

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Κεντάκι, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους που βρίσκονταν σε πάρτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο Ridgecrest Drive και περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσέγγιζαν την κατοικία άκουσαν πυροβολισμούς. Μόλις μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τέσσερις νεκρούς – δύο 20χρονους, μια 19χρονη και μία 44χρονη – και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν και κατά τη διάρκεια της καταξίωσης το αυτοκίνητό του βγήκε από το δρόμο και έπεσε μέσα σε χαντάκι. Όπως διαπιστώθηκε ο ένοπλος, που ταυτοποιήθηκε ως Chase Garvey 21 ετών, είχε αυτοτραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι μπούκαρε στο σπίτι που διεξαγόταν το πάρτι για τα 21α γενέθλια του γιου της ιδιοκτήτριας και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 21χρονος Garvey στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό πρώτου βαθμού και σοδομισμό δεύτερου βαθμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This