Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για εκκένωση υπό κατάληψη χώρου της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ

Στεγαζόταν το αποκαλούμενο «Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Ιατρικής»

Must Read

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) αποδόθηκε χώρος που βρισκόταν υπό κατάληψη και εκκενώθηκε τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν εντός του πανεπιστημιακού κάμπους, κοντά στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στον συγκεκριμένο χώρο στεγαζόταν το αποκαλούμενο «Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Ιατρικής» ενώ παλιότερα εκεί υπήρχαν εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής.

Η εκκένωση έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού περίπου στις 5 το πρωί. Κατά την αστυνομική επέμβαση δεν βρίσκονταν άτομα στο σημείο, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως στειλιάρια, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο χώρος πρόκειται να αξιοποιηθεί από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.

Στο μεταξύ, έξω από τον χώρο συγκεντρώθηκαν περίπου 10 άτομα που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην παρέμβαση της Αστυνομίας.

Παρόμοια επιχείρηση της ΕΛΑΣ είχε γίνει και παλιότερα, ωστόσο έγινε επανακατάληψη η οποία διατηρούνταν μέχρι και σήμερα.

(φωτογραφίες: «Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Ιατρικής/facebook, thesstoday.gr)

Δείτε επίσης:

ΑΠΘ: Για… λογοκλοπή κατηγορεί τον πρύτανη μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτή η μπίχλα των αναρχοαριστερών δεν έχει όριο. Πρέπει να είναι μοναδικοί στον κόσμο.
    Δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μένουν σε έναν χώρο καθαρό και πολιτισμένο. Φαντάζομαι στα σπίτια τους τι γίνεται και τι απλυσιά τους δέρνει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This