Τα πρώτα λόγια των Λεπέν – Μπαρντελά: «Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη στο μέλλον»

Must Read

Μπορεί το κόμμα της Μαρίν Λεπέν να συγκέντρωσε 10.110.013 ψήφους , ωστόσο με το εκλογικό σύστημα της Γαλλίας και την κατανομή των εδρών, η Εθνική Συσπείρωση ήρθε τρίτη.

Στην πρώτη της δήλωση η επικεφαλής του κόμματος Μαρίν Λεπέν ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και τόνισε ότι η νίκη τους «είναι αναπόφευκτη στο μέλλον». Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Εθνική Συσπείρωση σημείωσε απίστευτη πρόοδο μέσα σε μόλις δύο χρόνια και κατέληξε λέγοντας ότι τα αποτελέσματα «μας καλούν να κάνουμε έναν απολογισμό για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε».

Από πλευράς του ο Ζορντάν Μπαρντελά, ο οποίος προοριζόταν για πρωθυπουργός, δήλωσε ότι αναλαμβάνει το «μερίδιο ευθύνης» του μετά την «ήττα» του κόμματός του και αναγνωρίζει τα «λάθη». Σύμφωνα με τον ίδιο, «πιθανότατα θα πρέπει να εξετάσουμε την εκλογή στην Εθνοσυνέλευση αυτών των υποψηφίων» καθώς «άνθρωποι που έχουν πει πράγματα που δεν συνάδουν με το όραμά μου, με αυτά που πρεσβεύουμε, με την πολιτική γραμμή που κουβαλάω, δεν θα συμμετάσχουν».

Δείτε επίσης:

Μαρίν Λεπέν: Θριάμβευσε στην κάλπη, κατέρρευσε στις έδρες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This