Λεωφορείο έπεσε πάνω σε φυλάκιο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τραυματίστηκε η υπάλληλος που ήταν μέσα

Must Read

Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όταν λεωφορείο έπεσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πάνω στο φυλάκιο!

Το συγκεκριμένο φυλάκιο βρίσκεται στην είσοδο του αεροδρομίου, για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τουρίστες, σε χώρο που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Όπως αναφέρει το patris.gr, το φυλάκιο από τη σύγκρουση έπεσε, ενώ εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα μία υπάλληλος. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, ανέφερε ότι προέχει η υγεία της εργαζόμενης και ούτε ο ίδιος έχει καταλάβει πως κατέληξε το τουριστικό λεωφορείο πάνω στο φυλάκιο: «Θα φοράει κολλάρο για να δούμε πως θα πάει η κοπέλα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, που δεν είχαμε χειρότερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This