Γερουλάνος: Θέλω να γίνω η δύναμη που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που θέλουν να δημιουργήσουν

Must Read

«Θέλω να γίνω η δύναμη που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που θέλουν να δημιουργήσουν» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ionian Galaxy 90.8» της Κεφαλονιάς και τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

 

«Και όταν λέω να δημιουργήσουν, εννοώ να δημιουργήσουν κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό πλούτο» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Έχουμε απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό. Πρέπει να απελευθερώσουμε αυτές τις δυνάμεις, για να αρχίσει η χώρα να στέκεται στα πόδια της, σε αυτούς τους τομείς. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορώ να το φέρω, διότι πραγματικά το πιστεύω και μπορώ να δημιουργήσω τις ομάδες που χρειάζονται για να το κάνουν πράξη».

 

Μιλώντας για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, ο Βουλευτής Α΄ Αθήνας υπογράμμισε πως δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, αλλά μιας ομάδας που θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να τις πετύχει.

«Θεωρώ ότι οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, και η πρώτη είναι η καταπολέμηση των τεράστιων ανισοτήτων σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία, δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, είναι δουλειά μιας ομάδας, η οποία πιστεύει στο έργο που ξεκινά να κάνει και που φέρνει στο τραπέζι τις δεξιότητες που χρειάζεται για να το πετύχει».

Μιλώντας για τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, ο κος Γερουλάνος ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε, η δημοκρατική διαδικασία ποτέ δεν αποδυνάμωσε ένα κόμμα. Πάντα ένα κόμμα, από μία εσωκομματική διαδικασία βγαίνει πιο δυνατό, αν ακουστούν απόψεις, αν αυτές οι απόψεις πάνε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και αν στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι οι οποίοι θα εμπλακούν σε αυτήν τη διαδικασία, μείνουν στο κόμμα και το υποστηρίξουν την επόμενη μέρα, για αν διεκδικήσει την εξουσία».

Ακούστε απόσπασμα από τη συνέντευξη: https://www.facebook.com/watch/?v=498520222638467&rdid=eAcIxXwHXmxJhvrz

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. 🇹🇿 🇹🇿 🇹🇿

    🕺🏿🕺🏿🕺🏿🕺🏿🕺🏿..

    ..
    Ναι ο αρχι -γκαραγκιοζη..Να γίνει..
    Εδώ γίναν άλλοι κι άλλοι,το ίδιο άχρηστοι μ αυτό εδώ το βλήμα..
    Αυτό το ραδικό χορτο,γιατί να μην γίνει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This