Βέλγιο: Οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις στην χώρα από το 1905

Η πυροσβεστική έχει λάβει απανωτές κλήσεις για έκτακτη βοήθεια

Must Read

Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει το Βέλγιο αυτές τις μέρες, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το πρωί η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές έφτασε ακόμη και τους 30 βαθμούς, με τους μετεωρολόγους ωστόσο, να ενημερώνουν ότι αναμένονται καταιγίδες οι οποίες, θα εξασθενήσουν μετά τα μεσάνυχτα.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά τις τελευταίες ώρες από διάφορα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας. Η πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 150 κλήσεις για έκτακτη βοήθεια και ορισμένες περιοχές είναι σε κατάσταση συναγερμού στο Βέλγιο.

Ο Ιούνιος μάλιστα ήταν ο 9ος συνεχόμενος μήνας κατά τον οποίο καταγράφηκαν περισσότερες βροχοπτώσεις από το κανονικό στην χώρα. Πρόκειται για ρεκόρ για το Βέλγιο. Το προηγούμενο ήταν πριν από 119 χρόνια, το 1905. Η κλιματική αλλαγή… στα καλύτερά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This